PODRHTAVA SMEDEREVSKA TVRĐAVA: "Majstorima" se priprema pakleni doček - u gradu na obalama Dunava vlada prava fudbalska euforija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se istinski fudbalski spektakl...

PODRHTAVA SMEDEREVSKA TVRĐAVA: "Majstorima" se priprema pakleni doček - u gradu na obalama Dunava vlada prava fudbalska euforija!

Foto: FK Smederevo 1924

Dve ekipe koje su kroz istoriju svoje ime zlatnim slovima upisale u anale srpskog klupskog fudbala, sastaće se u subotu 23. septembra i u borbi za prvoligaške bodove.

U dosadašnjem toku šampionata, smederevski "oklopnici" su u sedam odigranih mečeva zabeležili dva trijumfa i pet remija i u ovom momentu, uz neprikosnoveni OFK Beograd, jedini su neporaženi sastav u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Sa druge strane novobeogradski Radnički nakon zapaženih rezultata u prva četiri prvenstvena kola, zabeležio je tri uzastopna poraza, što je uticalo na činjenicu da u jedan od derbija osme runde takmičenja uđe sa imperativom pobede.

Usled svega navedenog, a prema informacijama koje dobijamo iz grada despota Đurađa Brankovića, veliko interesovanje vlada u gradu pred predstojeći duel, a tim povodom navijačima se obratio i klub sa popularne "Tvrđave":

- Utakmica Prve lige Srbije zakazana je za subotu 23. septembra sa početkom u 16 časova na Gradskom stadionu u Smederevu. Kapije stadiona biće otvorene u 15 časova. Kako se ulaznice kupuju odnosno preuzimaju na kapijama stadiona, molimo sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion u naznačenom terminu kako bi izbegli gužvu i na vreme zauzeli svoja mesta. Cena ulaznice za tribinu zapad naplaćivaće se 200,00 rsd čijim prihodom direktno pomažete funkcionisanju kluba, dok se istočna i severna tribina neće naplaćivati.

Foto: FK Smederevo 1924

Podrška ni ovoga puta neće izostati

 

- Prva liga Srbije, 8. kolo:

Stadion: Gradski stadion u Smederevu

Datum: Subota, 23. septembar

Početak: 16 časova

Cena ulaznica: Zapad - 200,00 RSD; Istok - besplatan ulaz; Sever - besplatan ulaz

Istovremeno, klub je podsetio svoje navijače da propisi nalažu da svaki gledalac (bez obzira na besplatan ulaz) mora posedovati ulaznicu koju će preuzeti na ulazu izabrane tribine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Despot

23.09.2023 20:32

5 poraza ima Smederevo ?! OFK Beograd jedini ne porazen u ligi ?! Pogledajte malo bolje tabelu admini 😉