BORDO BOJA SIMBOLIZUJE STRAST: Klub predstavio najnoviju garnituru sportske opreme! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike novine...

BORDO BOJA SIMBOLIZUJE STRAST: Klub predstavio najnoviju garnituru sportske opreme! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Ekipa RFK Grafičara ne beleži očekivane rezultate u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije.

Klub sa Senjaka koji i u aktuelnojsezoni svoje prvenstvene mečeve igra na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" u dosadašnjem toku takmičenja zabeležio je svega dva trijumfa (Metalac Gornji Milanovac 3:1 i Jedinstvo Ub 3:0), dok je u poslednjih mesec dana i pet mečeva ostvario skor od tri remija i dva poraza, a posebno sve u klubu boli neuspeh u duelu sa OFK Beogradom koji su "romantičari" rešili u svoju korist sa ubedljivih 5:0.

Uoči narednih prvenstvenih iskušenja, klub sa Senjaka je javnosti predstavio novu, treću garnituru dresova:

- Bordo boja, kao jedna od nijansi ljubičaste, odslikava strast kojom naši mladi igrači pristupaju svakoj utakmici i treningu, kao i dostojanstvo koje pokazujemo na terenu - stoji u klupskom saopštenju.

 

Da podsetimo, ekipa RFK Grafičara naredni prvenstveni duel odigraće u subotu 23. septembra kada će gostovati novom prvoligašu iz Odžaka, ekipi Tekstilca. Meč na gradskom stadionu u Odžacima počinje u 16 časova, a puleni trenera Marka Neđića imaju imperativ pobede u navedenom susretu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading