DOMAĆI TEREN OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Crno-beli nemaju dilemu - tri boda kod kuće kao spas u poslednji čas!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za treći ovosezonski trijumf?

DOMAĆI TEREN OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Crno-beli nemaju dilemu - tri boda kod kuće kao spas u poslednji čas!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

U okviru 7. kola Područne lige Somborčelarevski ČSK dočekuje Kulpin. U dosadašnjim mečevima domaćin je zabeležio maksimalan učinak na svom terenu, dok je Kulpin sva tri ishoda iskusio do sad u gostima.

Popodnevni meč (početak u 15.30 časova) biće prvi duel ove dve ekipe posle dužeg perioda. ČSK je trenutno na 12. mestu sa šest osvojenih bodova (2-0-4), a Kulpin na 3. mestu (4-1-1). Blagi favorit po formi i kvalitetu igračkog kadra je ekipa gostiju. Glavne poluge ekipa su Vukašin Pilipović, Velibor Erak i Mirodlav Tankosić i od njih će mnogo značiti koliko domaćin zapravo može. Gosti imaju Borislava Ikraševa, Petra Mrđana, Lazara Veselinovića i zavisi kako će to sve izgledati na terenu.

ČSK je u poslednjoj utakmici poražen na gostovanju u komšiluku, porazila ih je gložanska Budućnost posle velike borbe i krajnjeg otpora Gložanci su ipak potvrdili ulogu blagog favorita i pobedili rezultatom 1:0. Kulpin je imao dve obaveze, u poslednjoj prvenstvenoj utakmici savladan je rutinski Borac 46 iz Obrovca 3:1, a u finalu Kupa OFS Bačka Palanka savladana je vodeća ekipa PFL Sombor, Budućnost iz Paraga prilično “lako” 2:0.

 

 

- Očekujemo reakciju posle loših rezultata, mada moram istaći da to nisu bile utakmice na kojima smo loše igrali. Maksimalni smo kod kuće i nadamo se da će tako i ostati posle ovog kola. O Kulpinu kao ekipi ne vredi trošiti reči. Njihov sastav će verovatno biti nešto drugačiji zbog toga što im je raspored prenatrpan, ali mi se zbog te činjenice nikako ne smemo opustiti. Uz izuzetan respekt, korak po korak, dokazaćemo da sa nama nije igrati lako, a ako gost potvrdi na terenu, poziciju na kojoj se nalazi na tabeli, naravno da ćemo da čestitamo kako i dolikuje jednom velikom kolektivu kao što je naš. Moramo izaći sa namerom da igramo disciplinovano u svakom segmentu igre, borbeno i da razmišljamo o svakoj sitnici koja na kraju može odlučiti meč i prevagnuti ga na našu stranu, veliki posao nas tek čeka i tri boda bi bila spas u poslednji čas - istakao je strateg čelarevskog sportskog kolektiva.

- PFL Sombor, 7. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Kulpin (Kulpin)

Stadion: FK ČSK u Čelarevu

Datum: Nedelja, 23. septembar

Početak: 15.30 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading