SVE JE SPREMNO ZA FEŠTU U GIBARCU: Sinđelić u derbiju kola dočekuje Omladinac - i ove sezone će se voditi borba za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigraće se predstojećeg vikenda u Gibarcu.

SVE JE SPREMNO ZA FEŠTU U GIBARCU: Sinđelić u derbiju kola dočekuje Omladinac - i ove sezone će se voditi borba za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sinđelić Gibarac

Gibarac, naseljeno mesto u opštini Šid, ima nešto manje od 1.000 stanovnika, a od 1994. godine poseduje i svoje sportsko ljubimče, Fudbalski klub Sinđelić koji se već punu deceniju takmiči u okviru Opštinske lige Šid.

Na startu aktuelne takmičarske godine, u prva tri prvenstvena kola, fudbaleri Sinđelića zabeležili su dva trijumfa (Jedinstvo Morović 1:0 i Jednota Šid 4:2) i jedan poraz (Graničar Jamena 0:1) i u ovom momentu sa ukupno šest osvojenih bodova deli pozicije od prvog do trećeg mesta sa ekipama Graničara iz Jamene i Jedinstva iz Ljube, s tim što se mora naglasiti da ekipa iz Jamene ima jdan meč manje odigran.

Predstojećeg vikeda ekipa Sinđelića će dočekati Omladinac iz Batrovaca, a biće to duel dve ekipe koje godinama unazad pružaju u međusobnim duelima partije koje uvek privlače veliku pažnju ljubitelja fudbala.

Tokom poslednje tri sezone, u šest odigranih prvenstvenih duela, ekipa Sinđelića je uspešnija. Sastav iz Gibarca je zabeležio četiri trijumfa, dok su dva meča okončana podelom bodova, a zabeležen je i gol koeficijent 13:6 u korist domaćina predstojećeg susreta.

 

- Opštinska liga Šid, 4. kolo:

Sinđelić (Gibarac) - Omladinac (Batrovci)

Stadion: u Gibarcu

Datum: Nedelja, 24. septembar

Početak: 15.30 časova

Istovremeno treba napomenuti da je ekipa Sinđelića, zahvaljujući donacijama i pomoći Gibarčana, izgradila tribinu tako da će svi ljubitelji fudbala imati priliku da uživaju u fudbalskim majstorijama svojih ljubimaca u daleko boljim infrastrukturnim uslovima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading