OMLADINAC IDE NA NOGE "KOLONIJAŠIMA": Prošlosezonski šampion traži prvi trijumf na terenu nekadašnjeg srpskoligaša iz Smederevske Palanke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme da se zabeleži prva prvenstvena pobeda?

OMLADINAC IDE NA NOGE "KOLONIJAŠIMA": Prošlosezonski šampion traži prvi trijumf na terenu nekadašnjeg srpskoligaša iz Smederevske Palanke!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Jedan od zanimljivijih duela 6. kola Podunavske okružne lige odigraće se u Smederevskoj Palanci gde će ekipa Radnika sa Kolonije dočekati prošlosezonskog šampiona Opštinske lige Velika Plana, ekipu Omladinca iz Rakinca.

Tokom prethodnih pet prvenstvenih duela popularni "kolonijaši" su zabeležili svega dva trijumfa uz tri poraza, dok je sa druge strane sportski sastav iz Rakinca i dalje bez trijumfa u novoj sezoni, a na svom kontu ima svega dva osvojena boda i u ovom trenutku zauzima 14. poziciju na tabeli.

Istorija duela dve ekipe datira od 2009. godine i do sada su se u borbi za bodove sastali šest puta. Palančani su zabeležili svega jednu pobedu i to šestog dana meseca juna 2010. godine kada su na svom terenu slavili rezultatom 5:3. Dva duela ovih ekipa su okončana podelom bodova, dok je Omladinac tri puta slavio, a treba istaći da su poslednja dva odigrana meča pripala sportskom kolektivu iz Rakinca koji ima i bolji gol koeficijent 14:10.

Foto: FK Radnik Smederevska Palanka

Jedno je jasno, na Koloniji će se odigrati sjajna fudbalska predstava

 

Uoči meča koji je na programu u nedelju 24. septembra sa početkom od 15.30 časova, iz redova omladinca su istakli:

- Idemo u goste kvalitetnoj ekipi Radnika, koja je uvek igrala kvalitetan fudbal bez obzira na stanje na tabeli i rang takmičenja. Svaku novu utakmicu gledamo kao novu šansu, šansu da pobedimo. Svi zajedno ulazimo motivisani, jer ako želimo da ostvarimo svoj veliki cilj moramo da motivišemo sebe, svoje igrače i navijače. Fudbalski klub Omladinac je zbir svih nas. Zajedništvo, timski duh, podrška jednih drugima, jaka mentalna snaga to je ono što nam daje snagu da nastavimo dalje i da budemo bolji. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu prvo u subotu na stadionu "Široki Potok" i podrže naše najmlađe članove selekciju pionira u osvajanju prvih bodova, a onda u nedelju svi zajedno da navijamo za naše seniore u pohodu na nove bodove na Koloniji u Smederevskoj Palanci.

- Podunavska okružna liga, 6. kolo:

Radnik (Smederevska Palanka) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: FK Radnik na Koloniji

Datum: Nedelja, 24. septembar

Početak: 15.30 časova

Takođe treba napomenuti da pionirsku selekciju Omladinca iz Rakinca u subotu 23. septembra očekuje dule protiv drugara iz Donje Livadice. Duel na "Širokom Potoku" između Omladinca i Mladosti 1948 na programu je od 15.30 časova, a rukovodstvo kluba poziva sve navijače da podrže i mlade nade Fudbalskog kluba Omladinac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading