DUPLA NULA U VOJVOĐANSKOJ ULICI: Novobeogradski "studenti" nisu uspeli da sruše crno-bele - sudija Mikavica imao pune ruke posla!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja se ipak nisu ispunila. Duel kraj bežanijske crkve okončan je bez pogodaka.

DUPLA NULA U VOJVOĐANSKOJ ULICI: Novobeogradski "studenti" nisu uspeli da sruše crno-bele - sudija Mikavica imao pune ruke posla!

Foto: FK BASK TEK

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada u prvih šest mečeva ovosezonskog takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zabeležili su po dva trijumfa, remija i poraza i u duel 7. prvenstvenog kola protiv BASK TEK-a ušli su kao favoriti, s obzirom da crno-beli sa Careve ćuprije i dalje ne znaju za trijumf u takmičarskoj 2023/24 godini.

Tokom prvih 45 minuta igre viđena je zanimljiva fudbalska predstava, a oko 200 ljubitelja fudbala na tribinama stadiona u Vojvođanskoj ulici moglo je da uživa u prilikama na obe strane terena.

Gosti su  udva navrata preko Petrovića mogli da stignu do rezultatske prednosti, ali je golman Terzić bio na visini zadatka. Sa druge strane "studenti" su preko Nikolića u 18. i Dražovića u 30. minutu mogli da stignu do pogotka, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku susreta tempo igre je znatno opao, a fudbalsku uspavanku prekinuo je defanzivac gostiju Stupar koji je nespretko reagovao pred svojim golom, ali je čuvar mreže BASK TEK-a Knežević sjajnom intervencijom sprečio da se njegova mreža zatrese.

Poslednja prilika na meču viđena je u 83. minutu kada je Mrđenović iz povoljne prilike loptu poslao iznad gostujućeg gola.

Foto: facebook.com

Nije bilo pogodaka na stadionu kraj bežanijske crkve

 

Treba napomenuti da je sudija Stefan Mikavica tokom susreta imao pune ruke posla i čak osam puta se latio za džep pokazujući javne opomene.

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Studentski grad (Novi Beograd) - BASK TEK (Beograd) 0:0

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 200

Sudija: Stefan Mikavica

Žuti kartoni: Nikolić, Novaković (Studentski grad); Karišik, Stupar, Đokić, Andić, Rašković, Radulović (BASK TEK)

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Stefanović, Krstović, Popadić, Barišić (Džodan), Dražović (Mrđenović), Paunović, Pavlović, Gavrilović, Nikolić (Novaković).

BASK TEK (Beograd): Knežević, Vukić, Karišik (Rašković), Stupar, Andić, Vuković, Pavlović, Vučinić (Avramović), Đokić (Radulović), Komadina (Ostojić), Petrović (Šarić).

U narednoj 8. rundi Srpske lige Beograd ekipa Studentskog grada gostuje na stadionu "Tibor i Dragan" u Padinskoj Skeli ekipi PKB-a, dok će BASK TEK pokušati da prvi ovosezonski trijumf zabeleži na svom stadionu u duelu protiv Sinđelića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading