NAKON SJAJNOG STARTA SEZONE, KLUB JE UŠAO U KRIZU REZULTATA: Crveno-beli pojačanjima žele da pokrenu ekipu - predstavljena dvojica novajlija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri uvodna trijumfa, prošlosezonski šampion je ušao u seriju neuspeha.

NAKON SJAJNOG STARTA SEZONE, KLUB JE UŠAO U KRIZU REZULTATA: Crveno-beli pojačanjima žele da pokrenu ekipu - predstavljena dvojica novajlija!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Kikinde prethodne sezone ubedljivo su stigli do šampionskog pehara u okviru istočne grupe vojvođanskog fudbala, a na startu takmičarske 2023/24 godine u višem rangu takmičenja, Srpskoj ligi Vojvodina, u tri prvenstvena duela zabeležili su isto toliko pobeda.

Pred momcima u crveno-beloj sportskoj opremi "oružje su položili" novobanovački Omladinac (2:0), Bečej 1918 (2:1) i staropazovačko Jedinstvo (4:0), ali je kriza rezultata nastupila početkom meseca septembra i Kikinđani u duelima protiv kulskog Hajduka 1921, Naftagasa iz Elemira i GFK Slovena iz Rume, nisu uspeli da stignu niti do jednog boda, što je prouzrokovalo i drastičan pad na tabeli.

Kako bi seriju neuspeha prekinuli, klub je angažovao dvojicu novajlija, a reč je o Aleksi Spaiću i Nikoli Dukiću.

Aleksa Spaić igra na poziciji napadača. Rođen je u Trebinju 1999. godine, a prethodne sezone je nosio dres Leotara u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Tokom dosadašnje karijere nosio je i opremu crnogorskog Grblja, a bio je i deo mlađih kategorija beogradskog RFK Grafičara.

 

Nikola Dukić je 1998. godište. Igra na poziciji levog beka, a prethodne sezone bio je član beogradskog Partizana. Tokom karijere je nastupao za Voždovac, šabačku Mačvu i OFK Žarkovo, a treba napomenuti da je tri sezone proveo i u mlađim kategorijama itaklijanskog Kjeva iz Verone.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, OFK Kikinda u okviru 7. kola dočekuje Borac iz Šajkaša i biće to lepa prilika da crveno-beli prekinu seriju poraza i vrate se na pobednički kolosek.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading