U GORNJOJ VAROŠI JE PUKLA SAMO JEDNA STRUNA: Evrogol Bacanovića dovoljan za tri boda i povratak na vrh srpskoligaškog karavana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je bio bolji upravo za taj jedan postignuti pogodak.

U GORNJOJ VAROŠI JE PUKLA SAMO JEDNA STRUNA: Evrogol Bacanovića dovoljan za tri boda i povratak na vrh srpskoligaškog karavana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna u okviru 7. kola Srpske lige Beograd, na svom stadionu u Gornjoj varoši dočekali su surčinsko Jedinstvo i minimalnim trijumfom, kao i zahvaljujući kiksu dosadašnjeg lidera na Banjici, nakon samo sedam dana vratili su se na vrh tabele.

Velika požrtvovanost i borba za svaku loptu viđena je od prvog zvižduka sudije Jovana Okanovića, a ispostaviće se ključni trenutak utakmice zabeležen je u 12. minutu.

Napad domaćeg sastava krenuo je iz poslednje linije. Dugo su kombinovali fudbaleri u plavo-zelenoj sportskoj opremi, a zatim je usledio pas na levo krilo i centaršut. Lopta je stigla do Danila Bacanovića koji je sa ivice šesnaesterca uhvatio volej, a lopta se odbila od prečke na travu i otišla u polje. Signalizirali su Zemunci da je prešla gol liniju, a sudija Okanović je nakon par sekundi pokazao na centar.

Kasnije se ispostavilo da je navedeni 12. minut meča bio i ključan kada je pobednik susreta u pitanju, a i pored činjenice da do kraja meča pogodaka nije bilo, malobrojna publika je morala biti zadovoljna Evrogolom koji je postignut.

 

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Zemun (Zemun) - Jedinstvo (Surčin) 1:0 (1:0)

Strelac: D. Bacanović u 12. minutu

Stadion: Gradski stadion u Zemunu

Sudija: Jovan Okanović

Žuti kartoni: N. Božić, N. Jovanović, L. Svetličić (Zemun)

Zemun (Zemun): Davidović (Lekić), P. Stojanović, Božić, Jovanović, Tabaković (Subotić), Svetličić (Bogdanović), Bacanović, Kiso, Pavlović, M. Stojanović (Miletić), Trajkovski. Trener: Vladan Vuković

Jedinstvo (Surčin): Milovanović, Živković, Mićić (Cvetković), Hebilji, Stanić, Mitrović, Sekulić, Puzović, Broćeta, Bačanin (Ranković), Lepojević (Stojković). Trener: Dejan Mitrović

Kao što je već rečeno, ekipa Zemuna se ovom pobedom vratila na lidersku poziciju beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a pred sastavom iz Gornje varoši je još jedan meč na domaćem terenu. Zemunci će narednog vikenda dočekati obrenovački Radnički.

Sa druge strane ekipa surčinskog Jedinstva će pokušati u duelu protiv Zvezdare na domaćem terenu da stigne do novih prvenstvenih bodova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading