NEZADOVOLJAVAJUĆI REZULTATI SU DOVELI DO SMENE: Crveno-beli ostali bez trenera - čelnici kluba će morati hitno da reaguju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana smena...

NEZADOVOLJAVAJUĆI REZULTATI SU DOVELI DO SMENE: Crveno-beli ostali bez trenera - čelnici kluba će morati hitno da reaguju!

Foto: FK Radnički Klupci

Fudbaleri Radničkog Klupci usled loših rezultata u prethodnoj sezoni u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, morali su da se presele u niži stepen takmičenja i da od ove jeseni krenu u osvajanje bodova u okviru Mačvanske okružne lige.

Crveno-beli su na startu sezone, u dva uvodna meča zabeležili trijumfe, ali su zatim u naredna tri susreta doživeli dva poraza čime su se već sada udaljili od čelne pozicije i doveli u pitanje borbu za vrh tabele i povratak u zonski rang srpskog klupskog fudbala.

Usled navedenog došlo je do prekida saradnje između Radničkog i trenera Željka Puljezevića, tako da će rukovodstvo crveno-belih morati hitno da reaguje kako bi imenovalo novog šefa stručnog štaba seniorskog pogona.

Foto: FK Radnički Klupci

Već u nedelju sledi veliko iskušenje na domaćem terenu

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipu Radničkog u nedelju 24. septembra očekuje duel u Klupcima protiv Gučeva 1929 iz Banje Koviljače, a u predstojeći meč Radnički ulazi kao favorit, s obzirom da sportski kolektiv iz Banje Koviljače ima samo jdnu zabeleženu pobedu u pet odigranih prvenstvenih susreta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading