"PARTIZANOVE BEBE" NASTAVLJAJU SA USPEŠNIM REZULTATIMA: Goleada u "Zemunelu" pripala Teleoptiku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Optičari" i nakon sedam prvenstvenih duela ne znaju za neuspeh i sa pravom se, barem trenutno, nalaze na liderskoj poziciji.

"PARTIZANOVE BEBE" NASTAVLJAJU SA USPEŠNIM REZULTATIMA: Goleada u "Zemunelu" pripala Teleoptiku!

Foto: FK Prva Iskra

Nakon dva remija u poslednja tri prvenstvena duela, fudbaleri Teleoptika su u okviru 7. kola Srpske lige Beograd na svom terenu u "Zemunelu" dočekali Prvu Iskru iz Bariča i prema očekivanju stigli su do novog trijumfa kojim su preuzeli lidersku poziciju na tabeli.

Tokom prvih 45 minuta igre viđena je prava fudbalska uspavanka koju je prekinuo u samom finišu prvog dela igre Uroš Knežević. On je na asistencije Marka Lekića u 42. i 44. minutu uspeo dva puta da matira golmana Čukuranovića čime su "optičari" na odmor otišli sa zasluženom prednošću.

Nadu gostima doneo je Denis Ahmetović u 57. minutu preciznim izvođenjem najstrože kazne, a samo minut kasnije Đorđe Petrović vraća Teleoptiku dva gola prednosti. 

Pokušavali su gosti iz Bariča da ponovo "uhvate rezultatski priključak", ali im je to i pored nekoliko izglednih prilika, pošlo za rukom tek u 82. minutu. Još jednom je sudija Nenad Lakićević pokazao na belu tačku, a po drugi put precizan "sa kreča" bio je Denis Ahmetović.

Ipak, sve nade gostiju pale su u vodu u 87. minutu kada je Mihajlo Isailović iskoristio sjajan centaršut Uroša Petrovića.

Foto: Starsport

U "Zemunelu" ae pitanje pobednika nije postavljalo

 

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Teleoptik (Zemun) - Prva Iskra (Barič) 4:2 (2:0)

Strelci: U. Knežević 42`, 44`, Đ. Petrović 58`, M. Isailović 87`; D. Ahmetović 57`(11.m), 82`(11.m)

Stadion: SC "Partizan-Teleoptik"

Sudija: Nenad Lakićević (Beograd)

Žuti kartoni: Isailović, Mihajlović (Teleoptik)< Milivojević, Ahmetović, Veličković, Adamović (Prva Iskra)

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Đorđević, Radojević, Borović, Ćalić (Čermelj), Lekić (Delibašić), Knežević (Đ. Petrović), Miladinović (Isailović), Cvetojević, U. Petrović, Stanković (Bogosavljević). 

Prva Iskra (Barič): Čukuranović, Nikolić (Marković), Ristovski (Ristić), Milivojević, Ahmetović, Proković (Dragić), Veličković, Mitrović, Savić (Adamović), Stajić (Garić), Aleksić.

Fudbalere Teleoptika narednog vikenda očekuje teško gostovanje najprijatnijem iznenađenju ovosezonskog takmičenja, ekipi novobeogradskog Ušća, dok će Prva Iskra dočekati GSP Polet Dorćol.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading