PREDSEDNIK CRNO-BELIH PODNEO OSTAVKU: Skupština je brzo reagovala - nakon četiri godine klub preuzima dugogodišnji član uprave!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u redovima crno-belih iz Sombora.

PREDSEDNIK CRNO-BELIH PODNEO OSTAVKU: Skupština je brzo reagovala - nakon četiri godine klub preuzima dugogodišnji član uprave!

Foto: FK ŽAK Sombor

Fudbalski klub ŽAK iz Sombora gotovo punu deceniju takmiči se u okviru Područne fudbalske lige Sombor, a svi u redovima crno-belih se nadaju da će proslavu veka postojanja (naredne 2024. godine), obeležiti kao članovi četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Vojvođanske lige Sever.

U aktuelnoj sezoni ŽAK je u šest prvenstvenih mečeva zabeležio tri trijumfa, jedan remi i dva poraza i u ovom momentu sa deset osvojenih bodova zauzima šestu poziciju na tabeli.

Ono što je svakako veoma važno, jeste činjenica da u nastavak takmičenja somborski klub ulazi predvođen novim rukovodstvom. Naime, nakon pune četiri godine predsednik Vladimir Marijanac je podneo ostavku na mesto prvog čoveka crno-belih, a Skupština je odlučila da njegovo mesto preuzme dugogodišnji član uprave Dušan Lončar.

Kako su članovi Skupštine istakli, pod rukovodećom palicom dasadašnjeg predsednika postavljeni su stabilni temelji kluba, a svi očekuju da će dolaskom novog rukovodstva crno-beli nastaviti da koračaju utabanim stazama ka novim uspesima.

 

Takođe treba napomenuti da je klub tokom prethodne nedelje ostvario još jedan rezultat vredan pažnje. U finalu Kupa grada Sombora, crno-beli su rezultatom 2:1 savladali somborski Radnički čime je novi pehar stigao u vitrine ŽAK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading