PITANJE POBEDNIKA REŠENO JE U SVEGA ČETIRI MINUTA: Nakon novog neupseha usledile su radikalne promene - klub će pokušati "šok terapijom" da pokrene ekipu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata kluba iz Šajkaša je nastavljena.

PITANJE POBEDNIKA REŠENO JE U SVEGA ČETIRI MINUTA: Nakon novog neupseha usledile su radikalne promene - klub će pokušati "šok terapijom" da pokrene ekipu!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri Borca iz Šajkaša sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na drugoj poziciji sa 12 bodova manje u odnosu na šampiona, ekipu Tekstilca iz Odžaka i mnogi su očekivali da će klub u aktuelnoj takmičarskoj godini biti jedan od glavnih pretendenata na najviši plasman.

Međutim, sportski kolektiv iz Šajkaša na početku nove sezine ne beleži očekivane rezultate i u uvodnih šest kola zabeležili su svega jedan poraz, da bi u duelu sedme takmičarske runde poraženi i u Kikindi rezultatom 0:2 od ekipe OFK Kikinde.

Pitanje pobednika u navednom susretu rešeno je u samo četiri minuta kada su mrežu golmana Petrovića zatresli Aleksandar Mirkov i Aleksa Spaić u 54. odnosno 58. minutu susreta.

Nakon susreta trener Borca iz Šajkaša Živan Jelin podneo je ostavku na mesto treenra seniorskog pogona i ubuduće će raditi sa mlađim kategorijama kluba.

 

- Srpska liga Vojvodina, 7. kolo:

OFK Kikinda (Kikinda) - Borac (Šajkaš) 2:0 (0:0)

Strelci: A. Mirkov u 54. i A. Spaić u 58. minutu za OFK Kikindu

Stadion: Gradski stadion u Kikindi

Gledalaca: 250

Sudija: Dragan Zorić (Klek)

Žuti kartoni: Beljić, Rafael, Kecman, Spaić (OFK Kikinda); Mirković Pjošta (Borac)

OFK Kikinda (Kikinda); Oparnica, Beljić (Radovanović), Mirkov, Ivanović, Mojsilović, Kecman (Čeman), Dukić, Rafael, Barbul (Benke), Spaić (Popeskov), Lolić (Molnar).

Borac (Šajkaš): Petrović, Maksimović, Bursać, Gojković, Panović, Grgić, Romić (Crnojački), Devušić (Vučićević), Malešević (Pjošta), Radinović (Aćimović), Mirković.

Pred rukovodstvom prošlosezonskog vicešampiona vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavana sada je težak zadatak da pronađe novog stratega. Klub će morati brzo da reaguje s obzirom da već narednog vikenda Borac očekuje težak duel protiv inđijskog Železničara koji je u dosadašnjem takmičenju najavio borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading