SIMULTANKA ĐUKIĆA DOVOLJNA ZA BOD U VELIKOM DERBIJU: Kosovo iz Zvezdana remiziralo sa renomiranim rivalom - domaćin prikazao igru koja hrabri pred nastavak takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski kolektiv iz Zvezdana bio je blizu podviga, ali i podelom bodova mogu i moraju biti zadovoljni.

SIMULTANKA ĐUKIĆA DOVOLJNA ZA BOD U VELIKOM DERBIJU: Kosovo iz Zvezdana remiziralo sa renomiranim rivalom - domaćin prikazao igru koja hrabri pred nastavak takmičenja!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Fudbaleri Kosova iz Zvezdana bili su slobodni prethodnog vikenda u okviru Zaječarske okružne lige, s obzirom da meč protiv Sloge nije odigran pošto je sportski kolektiv iz Minićeva odustao od ovosezonskog takmičenja.

Samim tim, mladi sastav Fudbalskog kluba Kosovo imao je više vremena za pripremu derbi meča u kojem je u Zvezdan stigla ekipa Graničara iz Velikog Izvora, ekipa koja je nakon startnog neuspeha u meču protiv Omladinca iz Grezne (0:1), vezala tri trijumfa nakon kojih se pozicionirala u gornjm domu okružnog ranga takmičenja na području grada Zaječara.

Ekipa iz Zvezdana je imala lepu priliku da stigne do nova tri boda u aktuelnoj sezoni. Do samog finiša susreta imali su rezultatsku prednost od 2:1, ali su fudbaleri Graničara u poslednjim trenucima susreta stigli do jedanaesterca nakon kojeg je rezultat poravnat na 2:2 i po jedan bod je pripao obema ekipama.

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Ekipa iz Zvezdana mora biti zadovoljna osvojenim bodom u derbiju

 

- Zaječarska okružna liga, 6. kolo:

Kosovo (Zvezdan) - Graničar (Veliki Izvor) 2:2 (1:0)

Treba napomenuti da je strelac oba pogotka za domaći sastav bio Danijel Đukić, a takođe je i poslednje pojačanje kluba Miloš Đurić, pokazao da će u aktuelnom šampionatu biti jedan od nosilaca igre i igrač od kojeg će mnogo toga zavisiti.

Nakon navedenog susreta fudbaleri Kosova iz Zvezdana sa četiri osvojena boda zauzimaju 13. poziciju na tabeli Zaječarske okružne lige, a već narednog vikenda očekuje ih novo iskušenje, s obzirom da će 30. septembra gostovati u Osniću istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading