MORALNI ČIN: Nakon novog neuspeha, trener je podneo neopozivu ostavku - klub mora hitno da reaguje i pronađe novog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.09.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi uzastopni prvenstveni neuspeh uslovio je i odlazak sa trenerske klupe.

MORALNI ČIN: Nakon novog neuspeha, trener je podneo neopozivu ostavku - klub mora hitno da reaguje i pronađe novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prethodnog vikenda u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, poraženi su na gostovanju u Inđiji od ekipe Železničara sa ubedljivih 0:4 i u derbi donjeg dela tabele protiv Omladinca iz Novih Banovaca ušli su sa imperativom pobede.

Međutim, gosti su u samom finišu susreta stigli do trijumfa kojim su zabeležili treći uzastopni prvenstveni trijumf kojim je zrenjaninski srpskoligaš skliznuo na 13. poziciju i najavio da će i u aktuelnoj takmičarskoj godini strepeni za očuvanje statusa.

Golove za ekipu Omladinca postigli su Stanimirović u 73. minutu kada se najbolje snašao u šesnaestercu domaćina nakon udarca sa distance Stanisavljevića i Dobrijević sedam minuta kasnije iskoristivši katastrofalnu grešku čuvara mreže zrenjaninskog kluba Ranđelovića.

- Srpska liga Vojvodina, 7. kolo:

Radnički (Zrenjanin) - Omladinac (Novi Banovci) 0:2 (0:0)

Strelci: Stanimirović u 73. i Dobrijević u 80. minutu

Radnički (Zrenjanin): Ranđelović, Nikolić, Stevanović, Kovačević, Arsić, Kosović, Maljukan, Mirić, Sandulović, Borisavljević, Stepančev. Igrali su još: Nosalj, Janjatović, Radić, Popov, Pecarski, Šare i Radić.

Omladinac (Novi Banovci): Blagojević, Savić, Misić, Milićević, Stanisavljević, Dobrijević, Ahčin, Dašić, Dimitrijević, Todorović, Knežević. Igrali su još: Đokić, Jovanović, Lukić, Stanimirović, Ramović, Čermelj i Ćebić.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Detalj sa susreta Radnički (Zrenjanin) - Omladinac (Novi Banovci) 0:2

 

Nakon navedenog meča trener zrenjaninskog kluba Zdravko Rauković je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, a rukovodstvo Radničkog mu se zahvalilo na svemu što je učinio za sportski kolektiv iz grada na obalama Begeja, posebno naglasivši njgovu ulogu u zahtevnim danima klupske tranzicije koji su usledili nakon prethodne, neuspešne sezone.

- Zdravko Rauković:

Datum rođenja: 15. april 1994. godine

Mesto rođenja: Kikinda

Trenerska karijera: Čukarički (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)-mlađe kategorije; Radnički (Zrenjanin)

Odlaskom Raukovića sa trenerske klupe klub će morati pod hitno da pronađe njegovu zamenu s obzirom da će Radnički već narednog vikenda gostovati ekipi Bečeja 1918.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading