ZVEZDA PADALICA: Novi kiks crveno-belih! Borba za vrh tabele ostaje samo san?

Autor: Vladimir vorih

Sport

25.09.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata je nastavljena.

ZVEZDA PADALICA: Novi kiks crveno-belih! Borba za vrh tabele ostaje samo san?

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga novu sezonu u okviru Beogradske zone započeli su prilično dobro i mnogi su pomislili da će crveno-beli biti jedan od sportskih kolektiva koji se može uključiti i u borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd.

U jesenjoj premijeri Crvena zvezda je ubedljivo savladala mirijevski Balkan rezultatom 6:1, da bi nakon neuspeha na gostovanju u Kaluđerici, u pravoj goleadi na svom terenu savladala BSK 1926 iz Baćevca rezultatom 5:3.

Navedeni susret odigran je poslednjeg vikenda meseca avgusta i od tog dana, već četiri meča u nizu crveno-beli ne znaju za trijumf, a nakon poraza od Zuca 2019 (2:4), doživeli su i prvi poraz na domaćem terenu.

U okviru sedme takmičarske runde Crvena zvezda je rezultatom 2:1 poražena od ekipe OFK Žarkovo

Već u 4. minutu gosti stižu do prednosti. Nespretno je u svom šesnaestercu reagova defanzivac domaćina Srđan Miladinović i mreža Alekse Avrama se zatresla.

Samo deset minuta kasnije crveno-beli stižu do izjednačenja. Grešku gostiju koristi Stefan Tirnanić koji ulazi u kazneni prostor Žarkovčana i rutinski trese mrežu golmana Alekse Ilića.

Tri boda gostima doneo je Mateja Vasić preciznim udarcem nakon asistencije Miloševića u 78. minutu.

 

- Beogradska zona, 7. kolo:

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - OFK Žarkovo (Beograd) 1:2 (1:1)

Strelci: S. Tirnanić 14; S. Miladinović (a.g.) 4, M. Vasić 78

Stadion: FK Crvena zvezda u Malom Mokrom Lugu

Gledalaca: 50

Sudija: Božidar Čolaković (Beograd)

Žuti kartoni: N. Teofilović, S. Vidović, V. Popović, V. Mitrović-trener (Crvena zvezda MML); U. Mandić, M. Vasić, L. Jokić (OFK Žarkovo)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Avram, Popović, Bogdanović, Miladinović, Teofilović, Tirnanić, Filipović, Mutavdžić (Đurić), Cvetković, Stojanović (Nikolić), Terzioski (Vidović).

OFK Žarkovo (Beograd): A. Ilić, Delić, Stojković (Rakić), Krčmarević, N. Ilić, Mandić (Jokić), Čupić, Gaborov, Prošić (Mikić), Milošević, Mihajlović (Vasić).

Nakon drugog uzastopnog poraza i četvrtog susreta u nizu bez trijumfa, Crvena zvezda je sa sedam osvojenih bodova skliznula na 12. poziciju tabele Beogradske zone, a narednog vikenda crveno-bele očekuje teško gostovanje ekipi Umke koja će nakon dva susreta uz kojima nije osetila slast trijumfa, svakako želeti da se vrati na pobednički kolosek.

Sa druge strane, ekipa OFK Žarkova nakon drugog trijumfa u novoj sezoni, prvog dana meseca oktobra dočekuje lidera ovog takmičenja, ekipu Komgrapa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading