PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA NAKON NAVODNOG SKANDALA: Javno se obratio Priji!

Autor:

Zabava

22.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio nakon navoda da je pre nekoliko dana na gala slavlju u prestonici došlo do tuče između njega i menadžera Blaška.

PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA NAKON NAVODNOG SKANDALA: Javno se obratio Priji!

Foto: eStock

Aleksandra i Filip

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Blaško

Kako "Kurir" navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Filip se danas prvi put oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, nakon navodai spekulacija koje su se proširile po medijima i društvenim mrežama. On je objavio sliku sa Aleksandrom na svom storiju i javno joj čestitao rođendan. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Srećan rođendan, mama - napisao je Filip uz fotografiju sa Aleksandrom, na kojoj je nosi. 

Njegova objava komentarisala se na ostalim platformama, iako mnogi posle ove slike misle da je sve između njih u najboljem redu, pojedini smatraju da žele da zataškaju skandal koji danima unazad trese javnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading