PRVI SNIMAK IZ ARENE: Evo kako će izgledati bina Aleksandre Prijović - simbol ima MOĆNU PORUKU!

Autor:

Zabava

28.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio prvi snimak iz Arene, otkriveno kako će izgledati bina Aleksandre Prijović!

PRVI SNIMAK IZ ARENE: Evo kako će izgledati bina Aleksandre Prijović - simbol ima MOĆNU PORUKU!

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Večeras počinje prvi od tri zakazana koncerta Aleksandre Prijović u Štark Areni, a na društvenoj mreži TikTok pojavio se prvi snimak. Korisnici ove društvene mreže dobili su priliku da vide kako će izgledati Prijina bina.

Bina je u obliku slova A, što je prvo slovo njenog imena, ali i imena njenog sina Aleksandra. Kako je Prijovika ranije najavila, sina će izvesti na binu u jednom trenutku.

@user7414843523738

 

♬ original sound - Ciga

Večerašnji njen koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku - bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Republika

Foto: SKYMUSIC

 

Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit "Dam dam dam" koji je već osvojio srca mnogih. Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta.

Kapije Arene svakog dana su se otvorile u 18 časova, a zvaničan početak koncerta za sva tri dana najavljen je u 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading