PARTIZAN ZVANIČNO POTVRDIO? Ljubimac grobara opet u Humskoj! Nalazi se u rosteru za sezonu 2023/24!

Autor:

Sport

28.09.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović i Željko Obradović jesu najavili bombastična pojačanja, ali ovo niko nije očekivao.

PARTIZAN ZVANIČNO POTVRDIO? Ljubimac grobara opet u Humskoj! Nalazi se u rosteru za sezonu 2023/24!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Prethodni dani bili su fenomenalni za navijače KK Partizan, pošto su ljudi iz kluba najavljivali ogromna pojačanja, što je kod svih kojima je crno-bela boja u srcu izazvalo oduševljenje.

Prvo je to uradio šef stručnog štaba Željko Obradović, a ubrzo posle njega je istu stvar ponovio i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Od tada, navijači licitiraju sa imenima potencijalnih novih igrača "parnog valjka", a oni koji su odlazili na zvaničan sajt kluba, sigurno su se štrecnuli u sekundi.

Naime, na sajtu Partizana, u delu gde se nalaze svi igrači prvog tima, jedan ljubimac grobara je zalutao.

U pitanju je Jam Madar, koji je prošle sezone nosio crno-beli dres, a iz nekog razloga nije sklonjen iz aktuelnog rostera šampiona AdmiralBet ABA lige.

Republika

Foto: Printscreen/kkpartizan.rs

Jam Madar među aktuelnim igračima Partizana

Podsetimo, Madar je u Partizanu proveo prethodne dve sezone i za to vreme se okitio šampionskim prstenom AdmiralBet ABA lige.

Takođe, u sezoni 2022/23 proglašen je za Evroliginu zvezdu u usponu, pošto je na 34 utakmice u proseku beležio 5,8 poena, 1,6 asistencija i 1,2 uhvaćene lopte po meču.

Inače, pre izraelskog plejmejkera su pomenutu nagradu osvajali Rokas Jokubaitis, Usman Garuba, Goga Bitadze, Luka Dončić, Aleks Abrines, Bogdan Bogdanović, Kostas Papanikolau, Nikola Mirotić, Riki Rubio, Novica Veličković, Danilo Galinari, Rudi Fernandez, Andrea Barnjani i Erazem Lorbek.

Mladi organizator igre je, međutim, letos napustio Beograd i preselio se u Istanbul, gde će igrati za Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading