KAPITEN PANTER HVALI SAIGRAČA: Aleksa je heroj, Srbiji je izmakla svetska titula!

Autor:

Sport

28.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović je donosio dobru energiju i bio je najbolja verzija sebe. Bio sam ekstremno srećan zbog njega, kaže Kevin.

KAPITEN PANTER HVALI SAIGRAČA: Aleksa je heroj, Srbiji je izmakla svetska titula!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Kevin Panter

Kapiten i predvodnik KK Partizan, Kevin Panter, pred start nove sezone u AdmiralBet ABA ligi u kojoj crno-beli brane titulu, govorio je za Republiku o očekivanjima, "grobarima", bivšim i novim saigračima.

Međutim, posebno je istakao Aleksu Avramovića, jednog od junaka srebrnih "orlova" na nedavno završenom Mundobasketu.

- Gledam sam nekoliko utakmica Svetskog prvenstva. Drugo mesto, nije loše. Zapravo, mogla je Srbija vrlo lako i do svetske titule. Igrali su jako dobro. Delio sam svlačionicu s mnogima od njih, igrao protiv nekih, suštinski ih poznajem jako dobro. Želim sve najbolje tim momcima. Aleksa? On je heroj. Igrao je dobro. Donosio je dobru energiju, bio je najbolja verzija sebe. Bio sam ekstremno srećan zbog njega - kaže Panter za naš portal i dodaje:

- Dobar je osećaj vratiti se u Beograd. Sezona uskoro počinje, pripremamo se punom parom. Radujem se tome i gledam pozitivno za nastupajuće obaveze. Spreman sam. Naravno da sam srećan što sam ostao u Partizanu, pre svih sam odlučio da potpišem novi ugovor. Sigurno da možemo više nego prošle sezone. Nemam nikakvu dilemu.

Druženje sa "grobarima" u Njujorku je bilo kul!

Među navijačima Partizana ima kultni status. Tome, između ostalog, svedoči i poseta nekolicine njih Panterovom naselju u Njujorku (Bronks), gde ih je kapiten ispoštovao i družio se sa njima.

- Lep gest "grobara", nema šta. Ja živim u Njujorku, a oni su došli u moj kraj da me pozdrave. Bilo je kul družiti se sa njima. Sjajno je što su ljudi koji navijaju za Partizan došli da me posete, da vide gde živim i odakle sam zapravo - zaključio je Panter.

U odnosu na prošlu sezonu, klub iz Humske je ostao bez nekoliko bitnih igrača. Ali, s druge strane, stigle su dostojne zamene.

Svi donose odluke za sebe, odlaze u druge ekipe, to je košarka, sport i život. Nedostajaće mi svi momci od prošle sezone. Imali smo zaista divan odnos. Bili smo jako bliski jer smo tokom prošle sezone mnogo toga prošli zajedno. Ipak, ovom aktuelnom timu ništa ne nedostaje. Zbližili smo se jako brzo. Stvorili smo dobru hemiju u svlačionici. Nastavljamo dalje. Da, istina je, imao sam odličan odnos sa Lesorom. Ali, takođe sam bio blizak i sa Papapetruom, Madarom. To su moji momci. I dalje smo u kontaktu i uvek ćemo biti u dobrim odnosima - dodao je Kevin Penter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading