OSTOJA BACIO GROBARE U DELIRIJUM: Najavio BRUTALNA pojačanja za kraj prelaznog roka!

Autor:

Sport

28.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijailović istakao da sve zavisi od jednog čoveka.

OSTOJA BACIO GROBARE U DELIRIJUM: Najavio BRUTALNA pojačanja za kraj prelaznog roka!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, ovog četvrtka je održao konferenciju za medije, na kojoj je govorio o mnogim temama.

Između ostalog, pričao je i o potencijalnim pojačanjima crno-belih.

Mi nismo završili naš prelazni rok, mi ćemo dovesti jednog igrača, eventualno dva, ali to zavisi od Zorana Savića. Nećemo dovoditi po svaku cenu, ti igrači moraju da se uklope u ambicije i mozaik koji sklapa Željko Obradović, ne treba da silimo. Momci koji su otišli, želim da se zahvalim, izabrali su dosta veće ugovore, to znači da je Partizan dobar izbor za igrače, gde igrači postižu cenu na tržištu, a neki poput Pantera, Ledeja, Nanelija su ostali, gde je Partizan napravio mogućnost da ostane - rekao je Ostoja.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Nastavio je u istom ritmu.

- Imamo dosta dobar tim, imaćemo dobru atmosferu, ako može da bude bolje, imaćemo podršku sa juga, ali jako je važno da se držimo nekih naših principa koje imamo kao klub, a to je da podržavamo naš klub, a ne da se bavimo nekim drugim stvarima na kojima insistiramo. Hvala svim ljudima koji su kupili karte, hvala sponzorima koji su u UO i van UO, hvala državi što podržava naš projekat i mogu da kažem da pomoć države nije nešto što je izostalo sve ove godine i da pomoć države u budžetu je oko 30% i hvala na tome, hvala na podršci, mislim da ni tih 30% ne bismo imali ovaj kvalitet, većina naših navijača ne podržava kad pričamo o tome, ali moramo da priznajemo, kad navijači kupe karte, a kada menadžment dovodi male sponzore, tako i nama država pomaže u značajnom delu - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading