MURINJU SE OZBILJNO DRMA KLUPA: Novi poraz Rome! "Vučica" munjevito kliza ka zoni ispadanja!

Autor:

Sport

28.09.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posebni" u ovakvoj situaciji nikada nije bio.

MURINJU SE OZBILJNO DRMA KLUPA: Novi poraz Rome! "Vučica" munjevito kliza ka zoni ispadanja!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Fudbaleri Rome upisali su još jedan poraz u sezoni, pošto su na gostovanju izgubili od Đenove rezultatom 4:1 (2:1), u utakmici šestog kola Serije A.

Đenovljani su poveli već u petom minutu susreta, kada je mrežu "vučice" zatresao Albert Gudmundson.

Brajan Kristante je u 22. minutu uspeo da poravna rezultat, ali je novu prednost domaćinu doneo Mateo Retegi u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

U drugom delu je Roma napadala, stvarala šanse, ali ih nije koristila. Zbog toga je kazna usledila u 74. minutu, kada je Morten Torsbi pogotkom za 3:1 praktično rešio pitanje pobednika.

Do kraja meča su stvari po Rimljane samo postale još gore, pošto je Žunior Mesijas u 81. minutu postavio konačan rezultat.

Đenova je ovom pobedom skočila na 11. mesto na tabeli, a osvojila je ukupno sedam bodova. Sa druge strane, Roma je pala na 16. poziciju, pošto je u šest mečeva osvojila svega pet bodova.

Standings provided by Sofascore

Prema tome, ne bi bilo iznenađenje da Žoze Murinjo dobije otkaz i da čelni ljudi "vučice" iz Rima poverenje ukažu nekom drugom treneru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading