UHVATILI SMO POZNATU PEVAČICU SA DEČKOM NA PRIJINOM KONCERTU: Evo šta radi dok misli da je kamera ne snima (PAPARACO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

29.09.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmenjuje intimne dodire pred prepunom Arenom!

UHVATILI SMO POZNATU PEVAČICU SA DEČKOM NA PRIJINOM KONCERTU: Evo šta radi dok misli da je kamera ne snima (PAPARACO)

Foto: republika

Večeras se u beogradskoj Areni održava drugi veliki koncert muzičke zvezde Aleksandre Prijović, a članovi porodice, kolege i prijatelji i ove noći su tu kako bi je podržali, ali i uživali u spektaklu. Među njima našla se i pevačica Sara Jo, koja je u VIP zonu pristigla zajedno sa dečkom, slovenačkim plesačem Žigom Sotlarem i drugaricom, influenserkom Dunjom Jovanić.

Naime, kako je zapazio naš fotoreporter na licu mesta, Sara je u beogradsku areni došla u pratnji svoje jače polovine, a ni intimni trenuci nisu izostali, te su se na očevid svih prisutnih ljubili i grlili, dok im je društvo pravila i njena najbolja prijateljica Dunja, koja je došla bez dečka.

Inače, na koncert Aleksandre Prijović među prvima je stigla njena svekrva, Zorica Nakić, koja je sa širokim osmehom pozirala prisutnim fotorepoterima, a zatim i u izjavi za naš portal istakla da je ponosna na svoju snajku, kao i da će se večeras ludo zabaviti.

Naravno da sam lepo raspoložena, kako drugačije... I sinoć sam bila, i večeras ću, fantastično sam se provela, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Volim sve Aleksandrine pesme koje je pisao Filip, a i generalno, nema loše pesme. Filip voli to da radi, voli da piše i dobro mu ide, ja ga u tome podržavam - istakla je Zorica kratko za Republiku, te ušla u beogradsku Arenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading