PREDSEDNIKU UFC-A DALI JOS 10 GODINA ŽIVOTA! Dejna je promenio svoj život i sada njegov izgled ŠOKIRA (FOTO)

Autor:

Sport

29.09.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejna Vajt, predsednik UFC-a, iznenadio je mnoge kada je u septembru prošle godine podelio priču o svom zdravstvenom testiranju koje mu je dalo procenu njegovog očekivanog životnog veka

PREDSEDNIKU UFC-A DALI JOS 10 GODINA ŽIVOTA! Dejna je promenio svoj život i sada njegov izgled ŠOKIRA (FOTO)

Foto: instagram

Koristio se sistemom testiranja poznatim kao "10X Health Systems", koji je analizirao njegovu krv i DNK kako bi pružio prognozu o njegovom životnom veku.

"Ovaj čovek mi je uzeo krv i DNK i rekao mi je kada ću umreti, čak je ponekad tačan do meseca", započeo je Dejna.

Nakon analize rezultata, Dejna je saznao da ima još samo 10 i po godina života ako ne promeni svoje životne navike. Ova vest šokirala je mnoge, ali Dejna Vajt je verovao u preciznost testa. Prema rezultatima, 54-godišnji Dejna ne bi dočekao svoj 65. rođendan.

Međutim, predsednik UFC-a nije gubio nadu i rešio je da promeni svoj način života kako bi produžio svoj život. Pratio je savete stručnjaka koji mu je obavio testiranje i u periodu od 10 nedelja promenio svoje navike. Rezultat toga bio je gubitak oko 15 kilograma, a Dejna je poboljšao svoje opšte zdravlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana White (@danawhite)

 

Očigledno je da je Vajt shvatio važnost promene svojih životnih navika i brige o svom zdravlju. Prekomerna telesna težina često je uzrok različitih zdravstvenih problema, posebno kod starijih osoba. Njegova transformacija i predanost treninzima i planu ishrane oduševili su mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gary Brecka (@garybrecka)

 

Na svom Instagram profilu, Dejna Vajt je podelio sadašnje rezultate svoje transformacije. Njegova fizička transformacija impresionirala je mnoge, a izgleda bolje nego ikada pre.

"Napravio sam ove fotografije kako biste videli koliko sam napredovao. Levi snimak je iz marta 2017. godine, a desni iz septembra 2023.", napisao je u opisu svoje neverovatne transformacije.

Takođe je označio Gerija Brecku, biologa i biohakera koji je zaslužan za njegovu transformaciju. Brecka je očigledno koristio svoje stručno znanje kako bi pomogao Dejni da postigne ovakav izvanredan rezultat.

Sve u svemu, transformacija UFC-ovog predsednika  je inspiracija za mnoge ljude da brinu o svom zdravlju i da se trude da promene svoje loše navike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading