VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ U ARENU STIGAO SA SPECIJALNIM POKLONOM: Evo šta je spremio Priji uoči drugog koncerta, svi gledaju oduševljeno (VIDEO)

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

29.09.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je spremio snaji Aleksandri Prijović!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu od čak tri koncerta u beogradskoj Areni, a večeras je za svoju mnogobrojnu publiku pripremila još jedno nezaboravno veče. Nakon što je na VIP ulaz stigla majka njenog supruga Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, ubrzo je pristigao i Viktor Živojinović, koji je snajki spremio posebno iznenađenje.

Naime, Viktor se u Areni pojavio sa raskošnim buketom cveća i širokim osmehom na licu, te istakao da ima najjaču snajku, te da ne može da izabere koju njenu pesmu najviše voli.

- Sve je spremno, kao i uvek! Apsolutno mi je svaka pesma dobra, nema samo jedne, snajka je najjača - kazao je kratko najmlađi sin Bobe Živojinovića i Lepe Brene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading