LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli na UDARU! Smeši im se žestoka KAZNA!

Autor:

Sport

29.09.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zbog incidenata na utakmici protiv Železničara iz Pančeva.

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli na UDARU! Smeši im se žestoka KAZNA!

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Partizana, zbog ispada navijača kluba iz Humske tokom gostovanja ekipi Železničara u Pančevu.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:1, ali je meč na Sportskom centru "Mladost" početkom drugog poluvremena dva puta bio prekidan u kratkom vremenskom intervalu, zbog prekomerne upotrebe pirotehnike od strane grobara, što je u beležnici zapisao delegat utakmice Nenada Nikolića.

Zato je protiv "parnog valjka" pokrenut disciplinski postupak, nakon kojeg će klub iz Humske prete sankcije, po svoj prilici novčane. Visina kazne trebalo bi da bude izrečena na sledećoj sednici prvostepenog organa, predvođenog Ivanom Nikolićem.

Foto: Starsport

 

Daleko veća nedisciplina, u poslednjem prvenstvenom kolu, zabeležena je u tehničkom prostoru, na klupama za rezerve, stoji u zaključku Disciplinske i etičke komisije FSS sa poslednje sednice.

Partizan je, podsetimo, trijumfovao u Pančevu golovima Mateusa Saldanje i Zahida Gajasa, dok je strelac za Železničar bio Aleksandar Đorđević iz penala. 

Tokom vikenda će van zapisnika utakmice ostati fizioterapeut Novog Pazara, Haris Bihorac, zatim službeni predstavnik Javora, Milan Martinović, te trener golmana tima iz Ivanjice Goran Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading