IGRAČIMA JE POTREBNA PODRŠKA: Ljubimac grobara poslao snažnu poruku!

Autor:

Sport

27.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručio je da svaki igrač voli kad stadion gori i da mu je žao zbog toga što je došlo do neslaganja između grobara i uprave, ali ne krije nadu da će se uskoro srediti situacija.

IGRAČIMA JE POTREBNA PODRŠKA: Ljubimac grobara poslao snažnu poruku!

Foto: Starsport

Žuka i Lamin Dijara

 

Navijači Partizana već neko vreme ne dolaze na stadion u Humsku da bodre svoj tim. Razlog za bojkot grobara je to što se ne slažu s radom aktuelne uprave i na sve načine žele da im vide leđa, tu se prvenstveno misli na generalnog direktora Miloša Vazuru.

Nedavno je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić podneo ostavku, a tvrdo jezgro južne tribine želi da i ostali članovi uprave krenu za njim. Međutim, kako se to zasad nije realizovalo, onda su odlučili da ne dolaze na utakmice kada je Partizan domaćin. Koliko su ozbiljni u svom naumu, pokazuje i činjenica da su planirali čak i da propuste derbi, koji je trebalo sinoć da bude odigran.

Ovakva situacija nikako se ne sviđa bivšem fudbaleru Partizana, miljeniku navijača Žulijanu Robertu Antonelu ili, jednostavnije rečeno, Žuki. On je u razgovoru za Republiku istakao da je izabranicima Igora Duljaja potrebna podrška.

- Video sam da postoje neki problemi na relaciji uprave i navijača, ali u to ne bih ulazio. Samo mogu da kažem da je ovom timu potrebna podrška. Nije isto igrati kada je jug prazan i kada je pun, što je i normalna stvar. Svaki igrač voli kad stadion gori. Žao mi je zbog cele te situacije, ali nadam se da će se uskoro srediti i da će do novog termina, kad bude večiti derbi, stadion biti kompletno ispunjen - rekao je Žuka.

Republika

Foto: Starsport

Žuka na večitom derbiju

Žuka je od 2007. do 2009. nosio dres crno-belih i s njima je osvojio dve titule domaćeg prvenstva, kao i Kupa Srbije. Nakon odlaska iz Beograda nije zaboravio crno-bele, već redovno prati dešavanja u klubu.

- Gledam sve što mogu. Poslednje utakmice su dobili uglavnom u neizvesnim završnicama. Video sam da su nanizali nekoliko pobeda u Superligi, što je dobro. Ima dosta novih igrača, moraju da se uigraju. Žao mi je što nisu napravili bolji rezultat u Evropi, ali šta da se radi - istakao je on.

Nakon završene igračke karijere, prešao je u trenerske vode.

- Radim već neko vreme kao trener. Čekam sad trenersku licencu da mogu da radim s prvim timom, dosad sam uglavnom radio s mlađim generacijama. A kad dobijem tu licencu, mogu da vodim koga kod želim. Vredno sam radio na tome i uskoro bi trebalo da je dobijem - naglasio je Žuka.

Republika

Foto: Starsport

Antonelo Žuka

Otkako je napustio Partizan Žuka se nije vraćao u Beograd, a priznaje da jedva čeka da dođe.

- Doći ću sigurno, samo ne znam kad. Imamo dosta obaveza. Imam lepe uspomene iz Srbije i Partizana, želim da ponovo osetim huk sa stadiona - zaključio je brazilski fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading