GUZA OKRUGLA KAO KOKOS: Rajković dohvatio Anu na plaži i pred svima se malo zaneo (FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Materijal odmah isplivao na društvenim mrežama.

GUZA OKRUGLA KAO KOKOS: Rajković dohvatio Anu na plaži i pred svima se malo zaneo (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana/Starsport/Ilustracija

Ana i Predrag Rajković

Fudbaleri Majorke su u utorak na svom terenu osvojili bod protiv Barselone, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh bio je golman Predrag Rajković.

Samo dan nakon remija sa Kataloncima, čuvar mreže reprezentacije Srbije je slobodno popodne proveo na plaži na Palma de Majorci, u društvu svoje supruge Ane Rajković.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotku sa plaže, na kojoj je sa svojom snažnijom polovinom u romantičnom zagrljaju.

Ana je u opis objave stavila samo znak beskonačnosti, kojim je opisala ljubav sa svojim suprugom.

U komentaru je Predrag ostavio emotikone srca i zemaljske kugle, što bi moglo da se protumači kao da je ona njegov čitav svet.

Nakon ovog slobodnog popodneva, Rajković će se vratiti treninzima, a već u subotu ga očekuje gostovanje Rajo Valjekanu u osmom kolu Primere, dok će sredinom oktobra sa reprezentacijom Srbije gostovati Mađarskoj i čekati Crnu Goru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading