VELIKA POBEDA POLETA U LAĆARKU: Golovima pred sam kraj susreta gosti nose ceo plen u Novi Karlovac!

Autor:

Sport

27.09.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi gol je izazvao aplauz svih prisutnih.

VELIKA POBEDA POLETA U LAĆARKU: Golovima pred sam kraj susreta gosti nose ceo plen u Novi Karlovac!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

U okviru sedmog kola Sremske lige ekipa LSK-a iz Laćarka ugostila je sastav Poleta iz Novih Karlovaca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti bili na sedam.

Odlično su gosti ušli u meš, stvorili su par izglednih prilika u prvih 10-tak minuta, ali nisu uspeli da ih realizuju na pravi način. Do odlaska na odmor bilo je šansi na obe strane, nešto bolje pred golom domaćina, ali pogodaka nije bilo.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Kolektiv Poleta

Drugi deo meča počeo je izjednačenom igrom, lopta se uglavnom nalazila na sredini terena i između dva šesnaesterca, sa "izletima" u kaznenom prostoru rivala, ali bez pravih šuteva ka golmanima.

Kako se bližio kraj meča, napadi na obe strane su postajali sve konkretniji, ali su golmani bili na visini zadatka. Prvi pogodak viđen je u 88. minutu kada je Milan Jerković pogodio za prednost Poleta od 1:0.

Samo dva minuta kasnije pitanje pobednika rešeno je "projektilom" Stefana Krkobabića koji je golman Veselinović samo ulepšao paradom, konačnih 2:0 za goste.

LSK (Laćarak) - Polet (Novi Karlovci) 0:2 (0:0)

LSK: Veselinović, Radulović, Belić (od 63' Lacković), Sladojević, Mikić, Davogić, Malinović, Prokopović (od 46' Zarić), Stojčić, Nikšić (od 55' Mačvanski), Čonjagić

Polet: Petković, Đaniš, Mitrović, S. Savić, Lukač (od 82' Nestorović), M. Savić, Kesić, Kočijašević, Jerković, Lazić, Krkobabić

U sledećem kolu Polet dočekuje Hajduk iz Višnjićeva, dok LSK gostuje lideru na tabeli, Šumaru iz Ogara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading