PREOKRET U DERBIJU: Vodili su gosti iz Jovanovca, ali je sastav Malošišta uspeo da stigne do sva tri boda!

Autor:

Sport

26.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja treba biti primer svima po prikazanom kako na terenu, tako i van njega.

PREOKRET U DERBIJU: Vodili su gosti iz Jovanovca, ali je sastav Malošišta uspeo da stigne do sva tri boda!

Foto: FK Malošište

U okviru sedmog kola Nišavske okružne lige sastav Malošišta ugostio je ekipu Sloge 1980 iz Jovanovca, domaćin susreta je od starta sezone osvojio 14 bodova, dok su gosti zabeležili dva više.

Odlična utakmica odigrana je na stadionu u Malošištu pred mnogobrojnom publikom, koja je već posle pet minuta igre imala prilike da vidi pogodak. Gosti su preko Ivana Milovanovića prešli u rano vođstvo.

Prešli su u totalnu ofanzivu domaći nakon pogotka u njihovoj mreži, iako je bio rani period meča, nisu hteli ništa da čekaju fudbaleri Malošišta. Konstantna inicijativa domaćina rezultirala je izglednim prilikama za postizanje gola, ali do istog nije došlo do odlaska na odmor, najbolja prilika za izjednačenje viđena je kada se stativa isprečila na putu lopti ka mreži.

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, drugačija postavka od starta nastavka u redovima domaćina je donela rezultat već posle dva minuta igre. 

Uputili su domaći centaršut u kazneni prostor Sloge, najviši u skoku bio je Nikola Stojanović koji glavom smešta loptu u mrežu, 1:1. Nastavili su fudbaleri Malošišta sa napadima i iz gotovo identične situacije su stigli do potpunog preokreta i vođstva. Dušan Milenković je glavom savladao golmana Dinčića, 2:1.

Pokušali su gosti da konsoliduju svoje redove i da se vrate u meč, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka još dva puta se zatresla njihova mreža. Opet je igra glavom presudila u kaznenom prostoru rivala, po treći put je lopta nakon centaršuta završila u mreži Sloge, ovoga puta strelac je bio Marko Grujić, 3:1.

Konačan rezultat meča postavio je Luka Jovanović "sa kreča" u 89. minutu, 4:1 za sastav Malošišta.

Malošište - Sloga 1980 (Jovanovac) 4:1 (0:1)

Malošište: Cakić, Anđelković, Stanimirović (od 46' Videnović), A. Jovanović (od 46' Milenković), Stojanović, L. Jovanović, Grujić (od 86' Erić), Milenković (od 89' Mitić), Bogdanović (od 78' Živković), Karadžič, Jović

Sloga 1980: Dinčić, Denić, Mladenović (od 46' Mićić), Da. Pešić, De. Pešić, Milovanović, Tošić (od 81' Stojanović), Jovanović (od 33' Gligorijević (od 63' Jovanović)), Stojanović (od 46' Stanković), Uvalin, M. Stojanović

U sledećem kolu Sloga dočekuje trenutnog lidera na tabeli, sastav Rudara 2016, dok ekipa Malošišta gostuje Radu iz Merošine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading