IGRAČI ŠAMOTA BEZ ŠANSI PROTIV TIMA IZ JELENCA: Sastav Mladosti je brojao do osam!

Autor:

Sport

26.09.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija i nastavak serije dobrih rezultata.

IGRAČI ŠAMOTA BEZ ŠANSI PROTIV TIMA IZ JELENCA: Sastav Mladosti je brojao do osam!

Foto: FK Mladost Jelenac

U okviru četvrtog kola Šumadijske lige Sever ekipa Šamota iz Aranđelovca ugostila je sastav Mladosti iz Jelenca, domaćin je i dalje bez bodova od starta sezone, dok gosti imaju sedam osvojenih.

Ušli su gosti u meč jako ozbiljno od prvog minuta, poziciju rivala na tabeli nisu gledali, i iz takve igre su stigli do ranog vođstva.  Nenad Ilić je iskoristio pometnju u odbrani Šamota i smestio je loptu ležeći na zemlji u mrežu, 1:0 za Mladost u 4. minutu.

Napadali su gosti i od prvog gola, ali se sledeća promena rezultata odigrala pred njihovim golom. Marko Milijanović je iskoristio poklon Srećkovića, 1:1. u 13. minutu.

Nisu pali fudbaleri tima iz Jelenca posle izjednačenja, pojurili su novi gol i za dva minuta su stigli do dva gola prednosti. U 15. minutu Stale Dobrosavljević je pogodio za 2:1, a samo dva minuta kasnije pogodak Kuzmanovića doveo je Mladost u prednost od dva gola razlike, 3:1.

Do odlaska na odmor gosti su u potpunosti slomili otpor rivala i još tri puta su tresli mrežu golmana Milića, Dobrosavljević je overio svoj het-trik za 5:1, dok je Srećković pogodio za konačnih 6:1 nakon prvih 45 minuta igre.

U nastavku meča priliku u redovima gostiju su dobili rezervisti, tempo je u velikoj meri opao jer je utakmica bila već rešena, pa igrači oba tima nisu hteli da rizikuju zbog povrede.

Srećković je u 61. minutu povisio na 7:1, a konačan rezultat meča postavio je rezervista Željko Pantić u 85. minutu, 8:1 za tim iz Jelenca.

Šamot - Mladost (Jelenac) 1:8 (1:6)

Šamot: Milić, Sedlić (od 46' Jovičić), Ilić, Lazarević, Jeremić, Petrović, Lukić, Bobić, Milijanović, Marinski, Mitrović

Mladost: Glišić, Vasilić (od 46' Milovanović), Radivojević, T. Jovanović, J. Kuzmanović, Spasić, Dobrosavljević, A. Kuzmanović, Ilić (od 46' M. Jovanović), Srećković, Nikolić (od 46' Pantić)

Iz redova Mladosti posle ubedljive pobede poručili su:

- Naša ekipa je delovala organizovano svih 90 minuta i nijednog trenutka nije podcenila protivnika, što je za pohvalu. Veliku ulogu na sredini imao je Jordan Kuzmanović koji je predvodio vezni red sa Srećkovićem koji mu se tek kasnije priključio u vezi. Odlična utakmica što i rezultat govori, uvertira pred derbi sa nimalo naivnom Trnavom sledeće nedelje.

U sledećem kolu Mladost dočekuje sastav Gornje Trnave, dok ekipa Šamota gostuje u Blaznavi timu Budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading