SIGURNIM KORAKOM KA VRHU TABELE: Uoči gostovanja Partizanu zabeležen je trijumf kojim je preuzeta liderska pozicija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aranđelovački fudbaleri nastavljaju sa uspešnim ostvarenjima u novoj sezoni.

SIGURNIM KORAKOM KA VRHU TABELE: Uoči gostovanja Partizanu zabeležen je trijumf kojim je preuzeta liderska pozicija!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Fudbaleri aranđelovačkog kluba B 2000 prethodnog vikenda su u okviru Šumadijske lige Sever remizirali na gostovanju Gornjoj Trnavi 1938 rezultatom 3:3, ali su se već u nedelju 24. septembra vratili na pobednički kolosek.

U okviru 4. kola Šumadijske lige Sever, Aranđelovčani su dočekali Tulež iz istoimenog mesta i zabeležili su treću prvenstvenu pobedu.

Od samog starta ekipa B 2000 je nametnula svoj stil igre i u takvoj konstalaciji snaga vrlo brzo je domaćin stigao do prednosti, a strelac vodećeg pogotka bio je Nikola Milićević iz slobodnog udarca.

Do odlaska na odmor jdan od najiskusnijih fudbalera domaćeg sastava beži odbrani gostiju koja ga je nepropisno zaustavila i dileme nije bilo, jedanaesterac. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Lazović.

U nastavku susreta B 2000 nastavlja da diktira tempo, ali i ne uspeva da realizuje stvorene prilike za pogodak. Propušteno im se i osvetilo i ekipa Tuleži uspeva da postigne pogodak i unese neizvesnost u meč.

Ipak, ubrzo mladi Prokić na asistenciju kapitena Popovića vara odbranu gostiju i ulazi u kazneni prostor gde je nepropisno zaustavljen. Novi jedanaesterac za Aranđelovčane ovoga puta je izveo Milićević i mreža gostiju se po treći put tresla za konačnih - 3:1.

Republika

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

B 2000 se šepuri na vrhu tabele Šumadijske lige Sever

 

- Šumadijska liga Sever, 4. kolo:

B 2000 (Aranđelovac) - Tulež (Tulež) 3:1 (2:0)

Strelci za B 2000: Milićević (2) i Lazović

Kao što je već rečeno, navedenim trijumfom B 2000 je izbio na lidersku poziciju, a priliku da se na njoj i učvrsti imaće narednog vikenda kada će se u Darosavi sastati sa ekipom Partizana 1945.

Sa druge strane, priliku da prekine niz negativnih rezultata Tulež će imati na svom terenu u duelu protiv Venčana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading