REALNA PODELA BODOVA U GORNJOJ TRNAVI: Rezultatska klackalica završena remijem!

Autor:

Sport

18.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija svih igrača na terenu.

REALNA PODELA BODOVA U GORNJOJ TRNAVI: Rezultatska klackalica završena remijem!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru trećeg kola Šumadijske lige Sever ekipa Gornje Trnave 1938 ugostila je sastav B 2000 iz Aranđelovca, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva upisao trijumf i remi, dok su gosti na maksimalnom učinku.

Duel dva odlična tima bolje su otvorili gosti što je rezultiralo njihovom prednošću nakon samo devet minuta igre, Danijel Vlajković je poslao loptu iza leđa golmanu Spasiću, 1:0 za B 2000.

Domaći su se vratili u meč na isteku 21. minuta kada su preko Željka Markovića stigli do izjednačenja, 1:1. Do odlaska na odmor bilo je prilika na obe strane za novu promenu rezultata, ali iste nije bilo.

Republika

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Remi u Gornjoj Trnavi

Drugi deo meča bolje otvaraju domaći, u 61. minutu Marković je svojim drugim pogotkom doneo prednost Gornjoj Trnavi po prvi put na meču, 2:1.

Gosti su nakon pet minuta igre vratili susret na "iks", Stefan Popović je upisao svoje ime na listu strelaca, 2:2. Nova promena rezultata viđena je opet ubrzo nakon pogotka, Milan Simić je u 73. minutu pogodio za 3:2 za Gornju Trnavu.

Rezultatska klackalica nastavljena je na isteku 78. minuta kada je rezervista gostiju, Vladimir Popović posle samo četiri minuta od ulaska u igru pogodio za ispostaviće se na kraju konačnih 3:3.

Gornja Trnava 1938 - B2000 3:3 (1:1)

Gornja Trnava 1938: Spasić, Prokić, Urošević, Đorđević, Živanović, Marinković (od 71' Petrović), Marković, Simić, Vukić, Jovanović, Savić

B2000: Radisavljević, Teofanović (od 74' Subotić), Blagojević, Simonović, Arsić, Ne. Milićević, Vlajković, Ni. Milićević, Prokić, Popović, Točilovac (od 74' Popović)

U sledećem kolu ekipa B2000 dočekuje Tulež, dok sastav Gornje Trnave igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Partizana iz Darosave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading