PRILIKA JE BILO, ALI GOLOVI SU IZOSTALI: Venčani i Kalipolje podelili po bod!

Autor:

Sport

25.09.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se više.

PRILIKA JE BILO, ALI GOLOVI SU IZOSTALI: Venčani i Kalipolje podelili po bod!

Foto: FK Kalipolje

U okviru četvrtog kola Šumadijske lige Sever ekipa Venčani ugostila je sastav Kalipolja (Žabare), domaćin je do ovog meča osvojio šest bodova, dok su gosti zabeležili jedan manje.

Od prvog minuta meč sa visokim intenzitetom, i sa jasno postavljenom taktikom na obe strane. Domaći su imali posed, i iz istog su pokušavali da dođu do izgledne prilike za gol, dok su gosti od samog starta vrebali svoju priliku iz kontranapada.

Beležimo tokom prvih 45 minuta par solidnih šansi na obe strane, ali su uglavnom to bili bezopasni udarci ka golmanima.

Republika

Foto: FK Kalipolje

Zagrevanje

Početkom drugog poluvremena izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti na ovaj meč imali 11 fudbalera u protokolu. Možda je ta svežina na strani Večana od starta nastavka polako i dolazila do izražaja.

Verovatno najbolja prilika na meču viđena je kada su domaći sa nekih 20-tak metara zatresli okvir gola Markovića, ali je rezultat i dalje bio 0:0. Pritiskali su domaći, dok su gosti pokušavali iz kontranapada, međutim udarcima Damnjanovića i Živanovića nisu našli put do mreže rivala.

Pred sam kraj meča domaći su imali odličnu priliku za pogodak i osvajanje celog plena, ali je udarac sa nekih 7-8 metara uspešno odbranio golman Kalipolja, Marković.

Bilo je šansi na obe strane barem za po jedan gol, ali ih nije bilo, remi je možda i najrealniji ishod ovog meča, ali je isti mogao biti i sa pogotcima u mrežama.

Venčani - Kalipolje (Žabare) 0:0

Venčani: Anđelković, Blagojević, Milivojević, Matejić, Antonijević, Nikitović (od 46' Jaranović), Stefanović (od 46' Milošević), Krstić, Jović, Lakićević, Miloševič

Kalipolje: Marković, Rakić, Brkić, Petrović, Damnjanović, Živanić, Marković, Blagojević, Sremčević, Blagojević, Obradović

 U sledećem kolu sastav Kalipolja dočekuje Trešnjevicu, dok ekipa Venčani ide na gostovanje Tuležu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading