TEŽAK MEČ I VELIKI TRIJUMF: Omladinac slavio na gostovanju u Duvaništu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poveli su fudbaleri Sloge, ali su na kraju ostali praznih šaka.

TEŽAK MEČ I VELIKI TRIJUMF: Omladinac slavio na gostovanju u Duvaništu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/FSMO

U okviru petog kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Sloge iz Duvaništa ugostila je sastav Omladinca iz Bogatića, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio šest bodova, dok su gosti zabeležili jedan više.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo prilika na obe strane, uglavnom se lopta kretala na sredini terena, sa par udaraca iz daljine, međutim golmani se nisu "oznojili".

Drugo poluvremen bilo je dosta interesantnije i sadržajnije, domaći su u 64. minutu stigli do vođstva kada je Nenad Đorđević pogodio iz slobodnog udarca, 1:0 za Slogu.

 

 

Gosti su od tog trenutka krenuli u totalnu ofanzivu, i uspeli su da stignu do izjednačenja u kratkom vremenskom razmaku. Miloš Ulardžić savladao je golmana Markovića za 1:1.

Nisu se tu zaustavili gosti, nastavili su sa ofanzivnom igrom i stigli su do vođstva po prvi put na meču. Nikola Jokić kreirao je odličnu priliku koju je na pravi način iskoristio Nemanja Berić, 2:1 za Omladinac.

Konačan rezultat meča postavio je rezervista Milan Daničiću 93. minutu, 3:1 za tim iz Bogatića.

Sloga (Duvanište) - Omladinac (Bogatić) 1:3 (0:0)

Sloga: Marković, Ranković, Mikić (od 15' Dostanić), Božanić, Velebit, Mićić (od 70' Lazarević), Gavrilović, Đorđević, Bekić (od 70' Begović), Cerovac, Vujić

Omladinac: Dražić, Berić, Trifunović, Delić, Rakić (od 47' A. Daničić), Ulardžić, Čolić (od 72' M. Daničić), N. Jokić, Ulardžić (od 80' S. Jokić), Tufegždić (od 80' Jocković), Jokić

U sledećem kolu Omladinac dočekuje Slobodu (Salaš Crnobarski), dok Sloga gostuje ekipi Budućnosti iz Pocerskog Dobrića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading