RAPSODIJA U CRVENO-BELOM: Ovakvu igru su svi čekali od početka sezone! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje posle meča je priča za sebe.

RAPSODIJA U CRVENO-BELOM: Ovakvu igru su svi čekali od početka sezone! (VIDEO)

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru petog kola Prve beogradske lige (grupa A) ekipa Posavac Tišme ugostila je sastav Poštar Zvezdare, domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio šest bodova, dok gosti imaju četiri manje.

Ušli su domaći silovito u meč, stvarali su prilike pred golom rivala, ali su do vođstva stigli tek na isteku pola sata igre. Centaršut Stojanovića na odličan način iskoristio je Jovan Stanić koji glavom šalje loptu u mrežu, 1:0 za Posavac.

Samo par minuta kasnije, najbolji strelac domaćeg tima, Slobodan Tadić sa ivice kaznenog prostora duplira prednost svoje ekipe, 2:0 za domaćina. Ubrzo se opet zatresla mreža golmana Nikolića,  Mandarić povećava vođstvo na 3:0.

 

 

U pauzi između dva poluvremena izvršeno je dosta izmena na obe strane, domaći su ušli sa dva "nova" igrača, dok su gosti imali četiri fudbalera sa klupe u nastavku.

Svi izabranici Duška Bulaje želeli su da se pokažu i dokažu treneru, igrački kadar je širok, pa svaki meč predstavlja "borbu" za startnih 11. Nizali su prilike domaći fudbaleri, ali se za golove čekao sam kraj susreta.

Mandarić je po drugi put na meču "opalio" sa daljine u 79. minutu i postigao gotovo identičan pogodak kao i u prvom poluvremenu, 4:0. Pet minuta pred poslednjih sudijski zvižduk, Dragan Krsmanović sa penala postavlja konačnih 5:0.

Posavac Tišma (Boljevci) - Poštar Zvezdara 5:0 (3:0)

Posavac Tišma: Veličković, Spasić, Čapelja (od 46' Jokić), Mančić, Jevtić (od 54' Radović), Stanić (od 54' Marković), Žižić (od 46' Deronjić), Krsmanović, Tadić (od 63' Kačarević), Mandarić, Stojanović

Poštar Zvezdara: Nikolić, Radivojević, Moldovan, Nešić, Kilibarda (od 46' Krsmanović), Kolarević, Vitorović, Perović (od 60' Jaredić), Sokolović (od 46' Vučinić), Miketić (od 46' Škrbić), Ivanović

 U sledećem kolu Posavac igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Sremčice, dok tim sa Zvezdare dočekuje BUSK.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading