SLAVLJENIČKA ATMOSFERA U BOLJEVCIMA: Posavac na seosku slavu otvara sezonu pred svojim navijačima!

Autor:

Sport

26.08.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival igračima Duška Bulaje biće sastav fudbalskog kluba Busije.

SLAVLJENIČKA ATMOSFERA U BOLJEVCIMA: Posavac na seosku slavu otvara sezonu pred svojim navijačima!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Otvaranje sezone

U Boljevcima se sutra otvara nova sezona, sezona od koje svi dosta očekuju i u koju Posavac ulazi sa visokim ambicijama.

Početkom kalendarske godine uprava je promovisala trenera Duška Bulaju, sa kojima je već tada dogovoreno da je započet projekat na duže staze. Proveo je trener Posavca šest meseci na klupi, završio je prošlu sezonu i jasno je video šta treba promeniti u igračkom kadru. 

Letnji prelazni rok je započet sa 13 igrača u dresu Posavca, Veličković, Ilievski, Spasić, Puljić, Mančić, Rauković, Tadić, Deronjić, Kačarević, Vračarević, Petaković i Krsmanović su "starosedeoci", naravno tu je i legenda kluba i beogradskog fudbala, Boban Stojanović koji će sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi tim. Što se tiče novajlija, Bulaja je u dogovoru sa upravom "potpisao" sedam fudbalera, stigli su Milan Čapelja, Ervin Alijagić, Milan Jevtić, Nemanja Tatalović, Stefan Marković, Jovan Stanić i Aleksandar Jovanović. 

Predsednik kluba, Tišma je u kraćoj izjavi za naš portal poručio:

- Zadovoljan sam pojačanjima i kako je ekipa nastupala tokom priprema, puno poverenje imam u trenera koji je za šest meseci promenio dosta stvari u klubu, gde sve ide u dobrom smeru. Ambicije su najviše, pa ćemo videti kako teče sezona, lopta je okrugla, ali verujemo da imamo kvalitet da se borimo za sam vrh tabele. 

Trener Duško Bulaja je pred start nove sezone izjavio:

- Kada sam stigao u Posavac igrački kadar gotovo da nisam imao, dosta toga se promenilo na bolje. Najnovija stvar koja se dešava jeste nova garnitura dresova za koju su zaduženi naši igrači koji imaju svoje firme i porodične bizinise. Odlična je atmosfera u ekipi, momci su posvećeni, svi smo kao jedan i nadamo se uspešnoj seozni. 

Sastav Posavca sezonu otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Busije, u Boljevcima je ujedno i seoska slava, pa se očekuje da sve bude u slavljeničkom raspoloženju. 

Posavac Tišma (Boljevci) - Busije

Nedelja, 27. avgust od 17 časova

Teren u Boljevcima

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading