DERBI NA STARTU PRVENSTVA: Dva ozbiljna kandidata za najviši plasman odmeravaju snage u prvom kolu!

Autor:

Sport

26.08.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarica gostuje u Velikoj Ježevici.

DERBI NA STARTU PRVENSTVA: Dva ozbiljna kandidata za najviši plasman odmeravaju snage u prvom kolu!

Foto: FK Ježevica

Raspored prvog kola Zlatiborske okružne lige nam je doneo nekoliko zanimljivih mečeva, po mnogima derbi se igra u Ježevici gde će istoimena ekipa ugostiti sastav Lazarice.

Takmiči se sastav iz Velike Ježevice već sedam sezona u Zlatiborskoj okružnoj ligi, ekipa postepeno raste iz godine u godinu i pretenduje uvek za sam vrh tabele. Prošlu sezonu Ježevica je završila na trećoj poziciji, dok su ambicije za predstojeću visoke. Igrački kadar je tokom letnjeg prelaznog roka u velikoj meri izmenjen, veliki broj proverenih i iskusnih igrača je zadužilo opremu kluba, što samim tim znači da uprava želi da pojuri plasman u viši rang.

Predsednik Ježevice, Dragan Bošković je za naš portal povodom otvaranja nove sezone poručio:

- Naša ekipa spremno dočekuje prvo kolo i derbi sa Lazaricom, reč je o povratniku iz zone koji ima odličan sastav. U generalnoj probi protiv Rampe na terenu se izmenilo 20 igrača, što je još jedan plus za našu ekipu, koja posle dužeg vremena ima veliki broj igrača. Gosti su favoriti na ovom meču, ali mi kao i uvek idemo na pobedi i borbu da sva tri boda ostanu u Ježevici. Ovim putem bih pozvao sve naše navijače, a i iz okoline da dođu da nam pruže preko potrebu podršku, da fer i sportski navijaju. Nadamo se da će utakmica proteći u fer i korektnoj igri, kako na terenu, tako i pored njega. 

Republika

Foto: FK Ježevica

Teren u Ježevici

Nedeljni gost u Ježevici biće prošlogodišnji član Zapadno-moravske zone, sastav Lazarice, čija je epizoda u zonskom rangu trajala samo jednu godinu. Tim iz Prilipca je sa učinkom od osam trijumfa, jednog remija i 17 poraza stigao do osvajanja 11. pozicije na tabeli, ali to nije bilo dovoljno za opstanak u ligi, sigurna zona je bila udaljena osam bodova.

Igrači kadar Lazarice je baš kao i kod njihovog predstojećeg rivala u određenoj meri izmenjen, ambicije su sigurno velike, klub želi da se ekspresno vrati u zonski rang i da nakon toga igra zapaženu ulogu u istom. 

Ježevica (Velika Ježevica) - Lazarica (Prilipac)

Nedelja, 27. avgust od 17 časova

Teren u Velikoj Ježevici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading