VREDAN I NAPORAN RAD MORA DONETI REZULTATE: U Štubiku svi spremno dočekuju prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni!

Autor:

Sport

26.08.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugostiće ekipa Branika igrače Knjaza.

VREDAN I NAPORAN RAD MORA DONETI REZULTATE: U Štubiku svi spremno dočekuju prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni!

Foto: FK Branik Štubik

U okviru drugog kola Zone Istok ekipa Branika iz Štubika ugostiće sastav OFK Knjaza

Odlično je započeo takmičenje prošlogodišnji osvajač Borske okružne lige, tim iz Štubika je u prvom kolu na gostovanju novajliji iz Sokobanja upisao trijumf rezultatom 2:1. Predstojećeg vikenda očekuje ga duel sa sastavom OFK Knjaz pred svojim navijačima. Branik je na domaćem terenu u okružnom rangu igrao jako dobro, zabeležen učinak od 13 trijumfa uz jedan remi i poraz može biti dodatno samopouzdanje nedeljnom domaćinu.

Nedeljni gost u Štubiku započeo je prošle nedelje svoju četvrtu vezanu sezonu u zonskom rangu, i to po mnogima na odličan način. Igrači Knjaza su pred svojim navijačima remizirali sa standardno dobrom ekipom Tanasko Rajić iz Pirota, koja je već nekoliko godina u samom vrhu tabele. 

Remi na otvaranju sezone je igračima Knjaza ulio određenu dozu samopouzdanja za nastavak prvenstva, imajući u vidu da su prošle sezone bili u borbi za opstanak, ovakav start novog prvenstva je i više nego dobar.

Iz redova Branika su povodom nedeljnog meča poručili:

- Posle dobre igre u prvom kolu i pobede očekujemo da i pred svojim navijačima uzmemo ceo plen. Vredno smo radili preko nedelje, igrači su bili redovni na treninzima i spremno ulazimo u predstojeći susret. Uz domaću publiku i domaći teren, osim pobede, niko u klubu ne razmišlja o drugom ishodu. Trener Ninić će na raspolaganju imati sve fudbalere, tako da se u nedelju očekuje najjači sastav. 

Branik (Štubik) - OFK Knjaz (Trgovište)

Nedelja, 27. avgust od 16.30

Teren u Štubiku

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading