DAN KOJI SE DUGO ČEKAO: Uprava Leminda je obelodanila da je saradnja dogovorena!

Autor:

Sport

26.08.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će klub rasti u predstojećem periodu.

DAN KOJI SE DUGO ČEKAO: Uprava Leminda je obelodanila da je saradnja dogovorena!

Foto: Facebook.com

Vratio se tim iz Leskovca posle osam godine prošle sezone u Jablaničku okružnu ligu, i u njoj je uspeo da se održi i za predstojeće prvenstvo.

Fudbalski klub Lemind 1953 je prošle sezone sa učinkom od devet trijumfa, osam remija i 13 poraza stigao do osvajanja 35 bodova, što je bilo dovoljno za plasman na 11. poziciju na tabeli. Takmičenje u okružnom rangu obezbeđenjo je i za takmičarsku 23/24 godinu, ali je u klubu došlo do određenih novina na svim poljima.

Igrački kadar Leminda je promenjen u određenoj meri, uprava kluba je sa trenerom odradila analizu raspoloživog sastava, i isti je nadogradila na mestima na kojima je to bilo potrebno. Došlo je do određenih promena i u samoj upravi kluba, a kao rezultat novih lica na pozicijama došla je i jedna jako bitna informacija u toku jučerašnjeg dana.

Dan koji su Leskovački "Metalci" odvano čekali i priželjkivali odigrao se juče, na opšte zadovoljstvo svih članova kluba. Nakon dugih 20 godina Lemind 1953 će u predstojećem periodu i zvanično imati generalnog sponzora. Posle dugih pregovora u kojima su učestvovali predsednik Nenad Krstić i direktor Bojan Krstić, došlo je do realizacije projekta koji će biti jako bitan za budućnost sportskog kolektiva.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Saradnja je dogovorena

Fudbalski klub Lemind će u predstojećeg periodu sarađivati sa kompanijom sa međunardni transport, na čijem je čelu Marjan Živković. Između kluba i Živkovića je dogovorena saradnja preko koje će njegova firma biti generalni sponzor ekipe, i oni će od sada biti na zajedničkom putu napretka.

Marjan je veliki ljubitelj sporta i jako mu se svidela ideja da radi sa mladim i ambicioznim ljudima iz kluba. U redovima Leminda se takođe raduju saradnji i nadaju se da će ona biti uspešna za obe strane. 

Sastav Leminda je u prvom kolu proteklog vikenda poražen od ekipe Donja Lomnica na gostovanju (4:1), ali će ovog vikenda igrači "Metalca" imati priliku za popravi pred svojim navijačima, gde će odmeriti snage sa timom Gradac iz Konopnice.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading