STARI ZNANCI U NOVOJ SREDINI: Očekuju se pune tribine u Opovu i odličan meč!

Autor:

Sport

26.08.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tempo dočekuje ekipu Voje Gačić na otvaranju sezone.

STARI ZNANCI U NOVOJ SREDINI: Očekuju se pune tribine u Opovu i odličan meč!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru prvog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) žreb je spojio dva prošlogodišnja člana nižeg ranga, Tempo iz Sefkerina na otvaranju nove sezone ugostiće ekipu Voje Gačić.

Prošlogodišnji osvajač Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo na otvaranju sezone u višem rangu dočekaće dobro poznatog rivala sa kojim je prošle godine vodio borbe za najviši plasman u nižem rangu. Odlično se ekipa Tempa spremala tokom letnjeg prelaznog roka, igrački kadar je ojačan, trener Petrović je prošao pripreme sa timom i očekuje se da tim iz Sefkerina ima zapaženu ulogu u prvenstvu.

Šef sturčnog štaba Tempa, Nebojša Petrović - "Maradona" za naš portal povodom starta sezone poručio je:

- Izuzetno respektujemo i poštujemo ekipu Miodraga Gačića i radujemo se nedeljnoj utakmici protiv Voje, jer moj mlađi kolega odlično radi svoj posao i tim mu izgleda odlično. Ipak, imamo odličnu grupu momaka i sve osim pobede za nas bi bio neuspeh, imamo visoke ambicuje u ovom prvenstvu. Očekujem pune tribine i pozivam navijače da dođu u što većem broju i budu nam dvanaesti igrač u prvoj prvenstvenoj pobedi.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Kolektiv Voje Gačić

Sefkerinci će u nedelju dočekati mladi sportski kolektiv Voje Gačić, koje je posle samo dve godine od svog osnivanja stigao do plasmana u viši rang. Ekipa je u prošloj sezoni osvojila treću poziciju na tabeli, ali je zbog odustajanja određenih klubova dobila priliku da se takmiči u višem rangu, koju nije propustila.

Trener Miodrag Gačić u najavi utakmice za naš portal izjavio je:

- Čeka nas izuzetno zahtevna i teška utakmica, znamo da rival ima odličan sastav i da pretenduju za visok plasman. Pokušaćemo da pokvarimo planove romaćoj ekipi, ali neće biti lako. Poštujem trenera Maradonu i čast mi je da vodim ekipu protiv iskusnog trenera, biće pravo uživanje biti deo ovog spektakla. Očekujem pun stadion i dobru igru, rivalu želim sve najbolje u prvenstvu, ali mi idemo na pobedu u nedelju. 

Oba prošlogodišnja ligaška duela dobio je tim iz Sefkerina, na domaćem terenu rezultatom 2:1, dok su igrači Tempa u gostima slavili sa 3:2.

Tempo (Sefkerin) - Voja Gačić (Pančevo)

Nedelja, 27. avgust od 17 časova

Teren Omladinca iz Opova

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading