PRILIKA ZA MINUTE I PRILAGOĐAVANJE NA SENIORSKI FUDBAL: Bulaja je "obezbedio" dva mlada fudbalera iz redova srpskoligaša!

Autor:

Sport

13.09.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako mlad sastav ima Posavac.

PRILIKA ZA MINUTE I PRILAGOĐAVANJE NA SENIORSKI FUDBAL: Bulaja je "obezbedio" dva mlada fudbalera iz redova srpskoligaša!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Privodi se kraju prelazni rok, klubovi imaju vremena do petka da registruju pojačanja, i nakon toga će fokus biti samo na takmičarskim mečevima i osvajanju novih bodova.

Fudbalski klub Posavac je saradnjom sa trenerom Bulajom, koja je započeta početkom kalendarske godine, dosta napredovao na svim poljima. Duško je imao prilike da prođe kompletne pripreme sa igračima, da ojača igrački kadar po svom ukusu i sada svi očekuju rezultate na terenu. 

Dobra saradnja Bulaje sa ljudima iz fudbalskog kluba Budućnost (Dobanovci) rezultirala je da pred sam kraj prelaznog roka iz redova srpskoligaša stignu dva fudbalera na pozajmicu. Uroš Jokić (19) igra na poziciji levog beka, u prethodnom periodu nastupao je u selekciji omladinaca, i sada je odlučio da zakorači u seniorski fudbal, a izbor je pao na opremu Posavca. 

Društvo Jokiću u novoj sredini praviće i Lazar Žižić (18) koji je uspeo da upiše i debi u prvom timu u dresu Budućnosti, početkom septembra  u duelu sa Studentskim gradom Žižić je ušao pred sam kraj meča, dok je vikend pre toga bio u protokolu, ali nije ulazio na teren.

Ekipa Posavca je u prva tri kola nove sezone zabeležila jedan trijumf uz dva poraza, igrački kadar je jako mlad, za neke fudbalere je ovo tek prvo seniorsko iskustvo, i biće potreban određen period prilagođavanja na duele i igru sa dosta starijim i iskusnijim rivalima.

Posavac predstojećeg vikenda očekuje gostovanje Lokomotivi iz Beograda, koja je u uvodna tri kola zabeležila isto toliko trijumfa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading