PO UZORU NA LIGU ŠAMPIONA: Gest crveno-belih pred početak meča za istoriju! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast za potez!

PO UZORU NA LIGU ŠAMPIONA: Gest crveno-belih pred početak meča za istoriju! (VIDEO)

Foto: FK ČSK Čortanovci

U okviru četvrtog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa ČSK Čortanovca ugostila je sastav Poleta (Nikinci), domaćin susreta je u prva tri kola nove sezone osvojio četiri boda, dok su gosti upisali jedan više.

Gosti su na ovaj meč došli desetkovani, ali i pored toga su prvi imali priliku za vođstvo, udarcima Petrovića i Božića pokušala je ekipa Poleta da dođe do prednosti, ali u tome nisu uspeli.

Na isteku desetog minuta dubinska lopta na polovini Poleta, lopta stiže do Miljana Torbice koji lagano rešava situaciju pred golmanom Mandićem, 1:0 za ČSK. 

Republika

Foto: FK ČSK Čortanovci

Sportski kolektiv ČSK-a

Borili su se gosti do odlaska na odmor za izjednačenje, ali su i domaći imali svoje prilike za novi gol, ipak posle 45 minuta rezultat je glasio 1:0.

U drugom poluvremenu u velikoj meri presudila je duža klupa domaćeg tima, gosti su kako je vreme odmicalo gubili snagu, uz nešto kraću rotaciju nisu uspevali da odgovore svim defanzivnim zadacima, što je protivnik iskoristio.

Torbica je golovima u 82. i 85. minutu overio svoj het-trik i time je postavio konačan rezultat susreta na 3:0.

ČSK Čortanovci - Polet (Nikinci) 3:0 (1:0)

ČSK: Tuvedžić, Pejić, D. Subotin, Popović, Torbica (od 86' Dimić), N. Subotin (od 78' Lang), Dragičević, Terzić, D. Subotin (od 69' P. Subotin), Kovačević, Jočić (od 86' Stefanović)

Polet: Mandić, Cvijanović, D. Petrović, Nešković (od 63' Vidić), Božić, V. Petrović, Stevanović, Jovanović, M. Petković, Petrović, Miletić

 

 

Odličan gest od strane domaćina viđen je pre početka meča kada je organizovan izlazak igrača zajedno sa najmlađim članovima kluba iz Čortanovca. U sledećem kolu Polet dočekuje sastav Mladosti (Buđanovci), dok ekipa ČSK-a ide na noge Rudaru iz Vrdnika

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading