ODLIČNA IGRA OBA TIMA: Na kraju su gosti slavili trijumf u Suvojnici!

Autor:

Sport

11.09.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Mladosti i Radničkog su pokazali da "znaju fudbal".

ODLIČNA IGRA OBA TIMA: Na kraju su gosti slavili trijumf u Suvojnici!

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

U okviru trećeg kola Pčinjske okružne lige ekipa Mladosti iz Suvojnice ugostila je sastav Radničkog 2021 iz Vranja, domaćin susreta je od otvaranja sezone odigrao dva meča u zabeležio je tri boda, dok su gosti i dalje bez bodova, uz meč manje.

Odlično su gosti otvorili utakmicu, igrao se sedmi minut kada je Erdžan Hiseni pogodio gol Nešića za vođstvo Radničkog od 1:0.

Nisu se predavali domaći, ekipa Mladosti sklopljena je od odličnih fudbalera koji su do odlazak na odmor uspeli da izjednače, igrao se 43. minut kada je Antonije Ivanović pogodio za 1:1.

Opet su uvodni minuti poluvremena pripali gostima, na semaforu je tekao 49. minut kada je Sale Azirović savladao Nešića za novu prednost Radničkog, 2:1.

 

 

Bilo je prilika na obe strane od tog trenutka, pokušali su domaći da opet vrate meč na početak, ali im to nije pošlo za nogom ovoga puta. U 75. minutu Miroslav Nikolić duplirao je prednost gostiju, 3:1.

Uspeo je rezervista tima iz Suvojnice da ublaži poraz pogotkom u 83. minutu za ispostaviće se konačnih 3:2 u korist Radničkog.

Mladost (Suvojnica) - Radnički 2021 2:3 (1:1)

Mladost: A. Nešić, Jović, Stamenković (od 55' Ristić), Milutinović (od 70' N. Nešić), Ivanović, Radojičić, Cojić, Pejković, Ivanović, Mladenović, Cvetković

Radnički 2021: Simonović, Zenuni, Mihajlović (od 46' Ajdarović), Mikić, Stamenković, Memetović, Hiseni, Kadrijević, Nikolić (od 82' Mustafović), Azirović, Ajetović

U sledećem kolu Radnički dočekuje sastav Torpeda 1973, dok Mladost gostuje Lugini iz Preševa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading