TRIJUMF RUŠNJA ZA NASTAVAK SERIJE: Ekipa Borca se odlično pokazala na gostovanju lideru!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam golova, dva penala, i dosta prilika na obe strane.

TRIJUMF RUŠNJA ZA NASTAVAK SERIJE: Ekipa Borca se odlično pokazala na gostovanju lideru!

Foto: FK Rušanj

U okviru trećeg kola Prve beogradske lige (grupa B) ekipa Rušnja ugostila je sastav OFK Borca (Arnajevo), domaćin je od starta sezone na maksimalnom učinku, dok gosti trenutno imaju tri osvojena boda.

Od prvog minuta domaći su pritiskali rivala, stvarali su prilike i iz jedne koja se odigrala u 17. minutu su stigli do vođstva. Tihomir Popović je zatresao mrežu Markovića za vođstvo Rušnja od 1:0.

Trgli su se gosti od tog pogotka, zaigrali su ofanzivnije i iz dosuđenog jedanaesterca u 37. minutu izjednačuju rezultat, strelac za Borac bio je Nikola Petković, 1:1. 

Počeli su domaći od starta nastavka silovito, baš kao i od starta meča, i stigli su opet do prednosti. Petar Ugrica je prelepim udarcem iz slobodnjaka savladao golmana Borca, 2:1 u 53. minutu.

Republika

Foto: FK Borac Arnajevo

Trijumf domaćina

Dvanaest minuta kasnije domaći uvećavaju svoju prednost, opet je strelac bio Ugrica, 3:1.

I pored dva gola zaostatka nisu se predali gosti, samo šest minuta kasnije preko Miloša Živanovića dolaze na samo gol zaostatka, 3:2. Ubrzo nakon toga dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za Rušanj, ali je golman Marković pročitao stranu i odbranio je isti.

Odbranjen penal je motivisao goste, ali je ubrzo lopta završila ipak u njihovoj mreži, Nikola Radenković je u 76. minutu povosio prednost Rušnja na 4:2. Samo par trenutaka kasnije Nikola Petković iz slobodnog udarca smanjuje na ispostaviće se na kraju konačnih 4:3.

Rušanj - OFK Borac (Arnajevo) 4:3 (1:1)

Rušanj: Marić, Ilijazi, Đorđević, Radenković, Todorović, Đušić, Jevremović (od 63' Mačužić), Milić (od 87' Bilibajkić), Ugrica (od 75' Relić), Popović (od 63' Životić)

OFK Borac: Marković, Radovanović (od 62' Maksimović), Rakić (od 60' Stepanović), Torbica, A. Petković, Živanović, N. Petković, Adamović, Jovičić, Milovanović, I. Gligorić (od 89' G. Gligorić) 

U sledećem kolu Borac dočekuje Rojkovac, dok sastav Rušnja igra opet pred svojim navijačima ovoga puta protiv ekipe Lisović 1977.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading