NAJBRŽI POGODAK U ZONI CENTAR: Evrogol Markovića u 30. sekundi utakmice!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukovac drži priključak za vodećim pozicijama.

NAJBRŽI POGODAK U ZONI CENTAR: Evrogol Markovića u 30. sekundi utakmice!

Foto: FK Pukovac

Nova odlična partija Markovića

U okviru četvrtog kola Zone Centar ekipa Pukovca ugostila je sastav OFK Napretka 1929 iz Aleksinca, domaćin je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, dok gosti i dalje "stoje" na nuli.

Svi igrači još nisu osetili loptu, a već je ista završila na centru zbog pogotka. Nakon 30 sekundi, centaršut Lazara Veljkovića iskoristio je Nemanja Marković koji volej udarcem pogađa samu rašlju gola, 1:0 za Pukovac.

Rani gol u mreži na meču obično u potpunosti otvori utakmicu, ali to nije bio slučaj na stadionu u Pukovcu, gosti su uglavnom pokušavali preko udaraca iz daljine, ali je golman Mitić bio na visini zadatka. Mogli su domaći do uvećanja vođstva, popularni Meso je pogao do svog drugog pogotka, ali je prečka stala na put lopti.

Republika

Foto: FK Pukovac

Stadion u Pukovcu

Drugo poluvreme je bilo dosta sadržajnije u odnosu na prvo, posle samo pet minuta igre lopta je završila u mreži mladog golmana gostiju, Tacevića. Dimitrije Tošić je na asistenciju Veljkovića pogodio za 2:0.

Samo četiri minuta kasnije gosti dobijaju priliku da "sa kreča" prepolove svoj zaostatak, Dejan Arsić je iskoristio penal, 2:1.

Trgli su se domaći nakon gola gostiju, zaigrali su dosta ofanzivnije i nakon jednog prodora Markovića dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Pukovca. Aleksandar Mišić je preuzeo odgovornost, i uspešno je savladao golmana Napretka, 3:1.

Tačku na meč stavlja Marković koji je svoj solo prodor završio loptom u donjem uglu protivničkom golmana, 4:1.

Pukovac - Napredak 1929 (Aleksinac) 4:1 (1:0)

Pukovac: Mitić, Veljković, Smiljković (od 86' Stojković), Tošić, Petković, Agušević (od 80' I. Stevanović), Marković (od 86' Ibišević), Spasić (od 78' J. Stevanović), Nešić (od 46' Stojanović), Momirović, Mišić

Napredak 1929: Tacević, Stević, Lovrenčić (od 55' Petrović), Stanojević, Cander, Pejković (od 78' Zeka), Veljković, Vidanović, Janković, Arsić, Jovanović

U sledećem kolu Pukovac gostuje sastavu Mladosti iz Batušinca, dok ekipa Napretka dočekuje Moravu iz Žitkovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading