JAKO BITAN TRIJUMF LAZAREVČANA: Iz Kolubare poručuju "Pali se mašina"! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužena pobeda domaćina koji je imao sve na svojoj strani.

JAKO BITAN TRIJUMF LAZAREVČANA: Iz Kolubare poručuju "Pali se mašina"! (VIDEO)

Foto: FK Kolubara Lazarevac

U okviru šestog kola Prve lige Srbije ekipa Kolubare iz Lazarevca na svom terenu ugostila je sastav Radničkog sa Novog Beograda, domaćin susreta je u dosadašnjem toku sezone osvojio pet bodova, dok su gosti zabeležili jedan više.

Prvu ozbiljnu priliku na meču imali su domaći, direktno iz slobodnog udarca zapretio je Miloš Filipović, ali je golman Lazarević bio na lopti. Igrači Kolubare su ubrzo zapretili i nakon ubačene lopte, ali je ista prošla pored leve stative gola Radničkog.

Nastavili su sa pritiskom fudbaleri Kolubare, Filipović je pokušao iz brze tranzicije, zatim je opet izveden slobodan udarac, ali lopta nije htela u gol, inicijativu i konstantne šanse domaći nisu uspeli da pretvore u gol tokom prvih 45 minuta meča.

Na startu drugog poluvremena nakon kornera i gužve u kaznenom prostoru Radničkog, jedan od domaćih fudbalera smešta loptu u mrežu, ali je dosuđen ofsajd, 0:0 ostaje na snazi i nakon 47. minuta.

Ubrzo beležimo i prvu ozbiljnu priliku na utakmici za goste, udarac iz kaznenog prostora domaćina blokira jedan od fudbalera Kolubare, lopta odlazi u korner, nakon kojeg domaći kreiraju idealan kontranapad, ali bez realizacije.

Prvi gol na meču viđen je u 58. minutu kada je nakon gužve na levoj strani upućen udarac, golman Lazarević je isti uspeo da izbaci, lopta je stigla do rezerviste Jankovića koji na drugoj stativi pronalazi mladog Stefan Stanisavljevića, 1:0 za Kolubaru.

 

 

Do kraja susreta igrao se brz, napadački fudbal na obe strane, bilo je prilika za novu promenu rezultata, ali je ista viđena teka u nadoknadi vremena. Ceo tim Radničkog je bio u kaznenom prostoru domaćina zbog prekida, ali je lopta nakon istog stigla do Luke Cvetićanina koji je povukao ka golu gostiju, nakon čega je istu poslao u praznu mrežu za konačnih 2:0.

 

 

Kolubara (Lazarevac) - Radnički (Novi Beograd) 2:0 (0:0)

Kolubara: Stanivuković, Climaco, Cucin (od 46' Janković), Marjanović, Damnjanović (od 72' Milisavljević), Filipović (od 92' Cvetićanin), Đokić, Stanisavljević (od 72' Petrović), Kiković, Milićević, Stanković (od 78' Lončar)

Radnički: Lazarević, Nedeljković, Matejević, Pešukić, Nuredini (od 63' Kukolj), Škorić, Đokić, Sekulić (od 80' Ćurčić), Krapukhin (od 70' Atiparmakovski), Đorđević (od 80' Lukić), Simčević

U sledećem kolu Kolubara gostuje u Leskovcu ekipi Dubočice, dok sastav sa Novog Beograda dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading