NIŠTA OD NJEGOVIH NASTUPA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Bivši osvajač šampionskog pehara sa crveno-belima završio karijeru!

Autor:

Sport

12.09.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadali su se mnogi da će pokušati sa timom iz Novog Sada da se ekspresno vrati u Super ligu, ali je on doneo drugačiju odluku.

NIŠTA OD NJEGOVIH NASTUPA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Bivši osvajač šampionskog pehara sa crveno-belima završio karijeru!

Foto: Starsport

Imao je ovog leta bivši fudbaler Crvene zvezde ponude da karijeru nastavi kako u našoj zemlji, tako i van granica iste, ali se odlučio za po mnogima iznenađujući potez.

Većina fudbalera pri kraju karijere pokušava da dođe do ugovora kojim bi se dodatno finansijski obezbedili, ali postoji i malo grupa njih koja "zna" kada je vreme da se kopačke "okače o klin", jedan od njih je Nemanja Milić (33) nekadašnji član mlade reprezentacije naše zemlje.

Milić je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u U19 selekciji OFK Beograda, kasnije je zaigrao i za prvi tim, nakon čega je karijeru nastavio u Hajduku 1912 iz Kule. Put ga je dalje vodio u Spartak iz Subotice, odakle je otišao u Crvenu zvezde gde je proveo pune četiri godine. Nakon perioda u dresu crveno-belih zadužio je opremu Bate Borisova gde je nastupao sa velikim uspehom, da bi se početkom aktuelne kalendarske godine vratio u Srbiju, gde je stigao u redove tadašnjeg superligaša Mladosti GAT.

Za šest meseci provedenih u Novom Sadu Milić je zabeležio 17 nastupa i tom prilikom je uspeo tri puta da zatrese mrežu rivala, međutim slabi rezultati celog tima doveli su do selidbe u Prvu ligu Srbije

Bilo je ponuda na kraju prošle sezone za trideset trogodišnjeg napadača, ali je Milić odlučio da je vreme da se posveti porodici i da je njegove vreme, bar što se tiče igračke karijere na terenu prošlo. Tokom "fudbalskih dana" Nemanja je osvojio dva puta šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom, isto je uradio uradio i u dresu Bate Borisova ali u kup takmičenju, dok je u Belorusiji stigao i do pehara super kupa.

Kroz karijeru je bio učesnik Lige šampiona (Crvena zvezda i Bate Borisov), ali i Lige Evrope, kao i trećeg po jačini takmičenja pod okriljem UEFE, Lige konferencije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading