ZAPAMTITE OVO IME: Nakon godinu dana u Gradskoj ligi, transfer je realizovan, fudbaler je na pragu Prve lige Srbije!

Autor:

Sport

11.09.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan posao kluba.

ZAPAMTITE OVO IME: Nakon godinu dana u Gradskoj ligi, transfer je realizovan, fudbaler je na pragu Prve lige Srbije!

Foto: FK Turekovac

Aktivirao se fudbalski klub Turekovac prošle sezone nakon godinu dana pauze, uzeo je učešće u Gradskoj ligi Leskovac, i po mnogima je premašio očekivanja.

Ekipa Turekovca je povratničku sezonu završila sa učinkom od 13 trijumfa, dva remija i 11 poraza što je bilo dovoljno za plasman na deobu petog mesta na tabeli. Serija od pet vezanih neuspeha pred sam kraj prvenstva u velikoj meri je uticala na konačan plasman, ali u klubu mogu biti zadovoljni učinjenim.

Krajem avgusta prošle kalendarske godine tada sedamnaestogodišnji Aleksa Milošević odlučio je da nakon perioda u mlađim kategorijama Dubočice zakorači u seniorski fudbal upravo u dresu Turekovca. U protekloj sezoni Milošević je mrežu rivala zatresao u 14 navrata, taj broj je mogao biti i veći, da nije došlo do pada forme celog tima.

Republika

Foto: Sava Jojić

Leskovački "Old Traford"

Nakon godinu dana provedenih u Turekovcu, Aleksa Milošević je dobio poziv da se vrati na sada već novi leskovački "Old Traford", koji je on rado prihvatio. Iz kluba su povodom ovog transfera za naš portal izjavili:

- Svima nam je u klubu žao što je došlo do rastanka, ali nam je ujedno i drago jer je ovo dokaz da se u našem klubu radi dobro, i da se razvijaju mladi igrači na pravi način. Milošević je u naš tim došao kao defanzivni fudbaler, dok je u plavo-belim bojama igrao na poziciji krila i to se ispostavio kao dobar potez. Srećno Aleksa i hvala za sve! 

Milošević trenutno nastupa u kadetskoj selekciji Dubočice, u prethodnom periodu je njihov dres nosio na štoperskoj i bekovskoj poziciji, ali je igrama u Turekovcu skrenuo pažnju da može da odgovori i zadacima na krilu. 

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading