TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA?! Prvoligaš plaća obeštećenje za bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

11.09.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je na pragu realizacije najveći transfer Prve lige Srbije?

TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA?! Prvoligaš plaća obeštećenje za bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Nakon dve godine u Super ligi Srbije tim iz Lazarevca je aktuelnu takmičarsku godinu započeo u prvoligaškom karavnu, ali sa velikim ambicijama za ekspresni povratak u najjači rang takmičenja u našoj zemlji.

Otvorila je Kolubara sezonu u Prvoj ligi Srbije na gostovanju u Vršcu gde je zabeležen minimalni poraz, nakon toga upisan i trijumf nad Mačvom pred svojim navijačima, što je donekle stabilizovalo situaciju. Zabeležio je tim iz Lazarevca dva remija (Sloboda i Metalac), na koje je "nabacio" poraz na Ubu (3:2) i pobedu protiv Radničkog sa Novog Beograda (2:0). Trenutno ekipa drži osmo mesto na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Transfer pijaca u našoj zemlji završava se 15. septembra, a danas je iz izvora bliskog klubu iz Lazarevca stigla informacija koja je obradovala sve simpatizere Kolubare. Čelni ljudi kluba pokušavaju da u svoje redove pred sam kraj prelaznog roka dovedu Marka Mirića (36), iskusnog ofanzivna koji trenutno brani boje Mladosti iz Lučana. 

Republika

Foto: Starsport

Mirić u dresu Spartaka na meču protiv Zvezde

Po informacija do kojima smo stigli uprava je spremna da plati i određeno obeštećenje kako bi osvajač prvenstva i kupa Srbije u dresu Crvene zvezde stigao u Lazarevac. Mirić je u karijeri branio boje između ostalog i Radničkog 1923 (Kragujevac), Borca (Banja Luka), KSC Lokerena (Belgija), Slavena Belupo (Hrvatska), Minska (Belorusija), Spartaka (Subotica), Metalca i Vodojaža.

Mirić je od starta sezone zabeležio pet nastupa u dresu tima iz Lučana, za 362 provedena minuta na terenu uspeo je da asistira za jedan pogodak, dok svoje prezime nije upisivao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading