TRADICIJA JE NA STRANI RIVALA: Radnički želi da "sruši" negativan niz protiv Jastrepca!

Autor:

Sport

12.09.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji vredi pogledati.

TRADICIJA JE NA STRANI RIVALA: Radnički želi da "sruši" negativan niz protiv Jastrepca!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Peto kolo Nišavske okružne lige na programu je sutra (13. septembra) i to je jedno od "vanrednih" kola koje će se igrati ove sezone. Radnički 1924 (Kočane) ove srede ugostiće sastav Jastrepca iz Tešice. 

Domaćin sutrašnjeg meča, sastav Radničkog 1924 igra odlično od starta nove sezone, trenutno se tim nalazi u seriji od tri trijumfa uz konstataciju da je u vikendu iza nas bio slobodan zbog odustajanja od daljeg takmičenja ekipe iz Rusne.  "Slobodna" nedelja sigurno je delimično uticala na igrače, ali će možda zbog vanrednog kola to imati i pozitivnu stranu.

Sastav Jastrebca je baš kao i njihov predstojeći rival prošlu sezonu završio u samom vrhu tabele, a u dobroj formi je započeo i aktuelno prvenstvo. Tim iz Tešice je nakon dva uvodna trijumfa zabeležio poraz pred svojim navijačima i sada želi da se što pre vrati na pobednički kolosek, a na tom putu prvi rival je ekipa Radničkog.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Teren Radničkog

Radnički i Jastrebac su prethodne tri sezone odigrali šest ligašlih duela i tom prilikom tim iz Tešice je zabeležio tri trijumfa, dva puta je bilo nerešeno, dok je samo jednu pobedu upisao sastav iz Kočana.

Radnički je pred svojim navijačima protiv predstojećeg rivala u seriji od dva vezana remija, dok je pre toga zabeležen poraz rezultatom 3:1. Tradicija jeste na strani Jastrebca, ali su svi u redovima domaćina spremni da istu sruše i da nastave seriju trijumfa koja je započeta od starta sezone.

Radnički (Kočane) - Jastrebac (Tešica)

Sreda, 13. septembar od 16 časova

Teren Radničkog

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading